Barbeque Time by Magnitude

Anul trecut ati privit stelele și v-ati bucurat de prima ieșire la iarbă verde, pe pârtia din Copou. Duminică, 6 mai sunteti invitati să marcati începutul de vară cu un grătar pe pârtia de ski C.A. Rosetti, jocuri, muzică și bună dispoziție.

Înarmați cu pături și mingi de volei, palete de tenis, alte accesorii care v-ar face șederea mai confortabilă și distractivă, sunteti asteptati dimineața începând cu orele 11:00 să aprindeti scânteile. Intreaga zi este rezervata pentru socializare, gustări, distracție și timp cu prietenii.

Sunteti incurajati să aduceți, după preferințe, și alte gustărele/ băuturi/jocuri. Va mai fi nevoie de mese, boxe, ladă frigorifică, așa că dacă puteți contribui cu vreunul din aceste obiecte necesare bunei desfășurări a activității, puteti să luați legătura cu Stefan-Cosmin Ioneasa – fie pe Facebook, fie la 0758 515 946.

PARTICIPARE

Evenimentul este destinat cu prioritate (dar nu exclusiv) cursanților Magnitude. Pentru a participa, cei interesați vor aduce până vineri, orele 21:00, o contribuție de 25 lei, în vederea achiziționării celor necesare grătarului și a unui minim de băuturi. Contribuția poate fi achitată fie la orele de curs ale fiecărei grupe, fie în cadrul zilei de vineri cel târziu.

INFO

www.facebook.com/dancemagnitude

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: