Barbecue #afterwork | Congress Hall

Toamna aceasta începe împreună cu tine! Te invităm să simți bucuria muzicii alături de prietenii de la birou, la petrecerea care ne aduce împreună. Barbecue #afterwork este un eveniment dedicat comunității United Business Center, care are toate ingredientele unei seri de toamnă care va rămâne memorabilă!

Evenimentul va avea loc joi, 9 septembrie 2021, începând cu ora 19:00, pe terasa Congress Hall. Ne vom bucura de muzica celor de la The Mono Jacks, iar seara va continua cu DJ Raul și o serie de activări interesante: beer pong, photo booth, tattoo bar.

The Mono Jacks

După apariții pe scenele marilor festivaluri ca Sziget, Exit Festival sau Electric Castle și zeci de concerte sold-out în România, The Mono Jacks ajung din nou la Iași, să ne servească niște rock alternativ cum numai ei știu să pregătească.

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, Ușor distorsionat, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune.

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternative – „Un sfert de secundă”, „Infinit” și „1000 de DA” (piesa românească a anului la Radio Guerrilla) – și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 noi piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Muzica lor vorbește despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.

DJ Raul

DJ Raul – numele său real Raul Florea – consideră că muzica este cel mai bun ambasador al unui DJ. El face ca lucrurile să se întâmple, se cunoaște pe sine cu toate calitățile și dezavantajele sale, îi place și nu-i place, valorile și reacțiile la viață.

BILETE

Biletele pentru partyul Barbecue #afterwork pot fi achizitionate de pe IaBilet. Categorii prețuri: Acces General Earlybird – 35 lei; Acces General – 45 lei Persoanele care vor veni la eveniment trebuie să se regăsească în una dintre categoriile de mai jos:

  • persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore;
  • rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Eveniment organizat de United Business Center cu implicarea Showberry! 

INFO

Terasa Congress Hall

Strada Palas Nr. 7A, Iasi

unitedbusinesscenter.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: