“Bărbați mișto” la Iași. Proiecții speciale la Teatru Fix

POSTER-IASI2

Bărbați mișto va fi difuzat și la Iași, între 8 și 13 noiembrie în Teatru FIX Proiecțiile vor începe în fiecare seară la ora 18.00, iar biletul costă 6 lei. Filmul este o producție Irlanda/UK,  regia este semnată de John Butler, iar pe 7 noiembrie are loc premiera  în cinematografele din întreaga țară.

Un viitor mire, acceptă, fără prea multă tragere de inimă, să petreacă un week-end al burlacilor cu prietenii săi, în aer liber, undeva în partea de vest a Irlandei. Spre disperarea lor, ei sunt însoțiți de fratele imprevizibil al miresei, un mascul alfa cunoscut sub numele de “Bormașină”, a cărui personalitate explozivă și leadership haotic îi poartă pe toți într-o aventură de neuitat.

Este un film despre prietenie, dragoste, curaj, regăsirea de sine și…hituri U2, presărat din plin cu umor de replică, de situație, de caractere sau absurd. Este o comedie perfectă cu #bărbațimișto îndrăgostiți sau în căutare de #femeimișto, care dezvăluie adevăruri din viețile și sufletele unor oameni pe care e foarte ușor să îi iubești și ți-e drag să îi descoperi așa cum sunt.

Parteneri locali: Asociația Studenților Jurnaliști Iași, Agerpres, IașiLive, TeatruFIX, Iașul Cultural, AltIasi.ro, TeleM Iași, Iași FUN, Ziarul de Iași.

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

www.facebook.com/TeatruFix

www.teatrufix.ro

Comunitatea bărbaților mișto din România

www.facebook.com/barbatimisto

PE ACEEASI TEMA:

Spectacolul “Ce am ales să uit” @Teatru Fix

Spectacolul “Ce am ales să uit”, de Petro Ionescu @Teatru Fix

Spectacolul de teatru “2 H” @Teatru Fix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: