“Bărbați mișto” la Iași. Proiecții speciale la Teatru Fix

POSTER-IASI2

Bărbați mișto va fi difuzat și la Iași, între 8 și 13 noiembrie în Teatru FIX Proiecțiile vor începe în fiecare seară la ora 18.00, iar biletul costă 6 lei. Filmul este o producție Irlanda/UK,  regia este semnată de John Butler, iar pe 7 noiembrie are loc premiera  în cinematografele din întreaga țară.

Un viitor mire, acceptă, fără prea multă tragere de inimă, să petreacă un week-end al burlacilor cu prietenii săi, în aer liber, undeva în partea de vest a Irlandei. Spre disperarea lor, ei sunt însoțiți de fratele imprevizibil al miresei, un mascul alfa cunoscut sub numele de “Bormașină”, a cărui personalitate explozivă și leadership haotic îi poartă pe toți într-o aventură de neuitat.

Este un film despre prietenie, dragoste, curaj, regăsirea de sine și…hituri U2, presărat din plin cu umor de replică, de situație, de caractere sau absurd. Este o comedie perfectă cu #bărbațimișto îndrăgostiți sau în căutare de #femeimișto, care dezvăluie adevăruri din viețile și sufletele unor oameni pe care e foarte ușor să îi iubești și ți-e drag să îi descoperi așa cum sunt.

Parteneri locali: Asociația Studenților Jurnaliști Iași, Agerpres, IașiLive, TeatruFIX, Iașul Cultural, AltIasi.ro, TeleM Iași, Iași FUN, Ziarul de Iași.

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

www.facebook.com/TeatruFix

www.teatrufix.ro

Comunitatea bărbaților mișto din România

www.facebook.com/barbatimisto

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: