Bandabeat – Miscare de sustinere a tinerilor muzicieni ieseni

In perioada 9 aprilie – 3 iunie 2012, Asociatia Adolceris organizeaza in colaborare cu YouthBank Iasi  proiectul educational “Bandabeat: Find your band, feel the beat”. Acesta se adreseaza liceenilor pasionati de muzica avand varste cuprinse intre 15-19 ani, care nu au avut posibilitatea de a lua contact direct cu scena muzicala ieseana si consta in sesiuni de training si repetitii derulate pe parcursul a 4 saptamani urmate de o competitie – concert.

Activitatile ce urmeaza a fi desfasurate in cadrul proiectului pot fi clasificate in trei categorii dupa cum urmeaza:

Inscrieri si preselectii (17-29 aprilie)
Liceeni interesati de ideea proiectului se pot inscrie la preselectii completand formularul care, in perioada 17-26 aprilie, le va sta la dispozitie pe pagina web a proiectului (http://bandabeat.org/). La finalul perioadei de inscriere, juriul Bandabeat va selectiona aproximativ 30 de liceeni ce vor fi impartiti ulterior in 5 grupuri muzicale.

Traininguri si repetitii (2 mai-30 mai)
Finalistii vor beneficia timp de patru saptamani de acces in sala de repetitii apartinand Ascociatiei Tara de Sus si de o serie de workshop-uri tinute de diferiti invitati speciali din lumea muzicii iesene.

Concertul si competitia finala (1-3 iunie)
Aceasta ultima etapa vizeaza organizarea unui concert desfasurat sub forma unei competitii. Juriul va decide echipa castigatoare ce va beneficia de inregistrarea gratuita a unei compozitii proprii si promovarea acesteia la nivel local.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: