Bandabeat Live – 12 iunie, ora 18.00 la Sala Studio TVR

Concertul-competitie Bandabeat Live se va desfasura Marti, 12 Iunie, la Sala Studio a TVR Iasi incepand cu ora 18, intrarea fiind libera.

Fiecare dintre cele cinci trupe Bandabeat va prezenta cate un cover si o compozitie proprie in incercarea de a convinge juriul de abilitatile lor, abordand diferite stiluri muzicale printre care rock, alternative, funk sau blues. Ele au intrat in competitia Bandabeat atat pentru castigarea premiului cel mare (inregistrarea compozitiei proprii in studioul MDSound), cat si pentru impresionarea publicului asteptat sa fie in numar cat mai mare.

Sunt pregatite mai multe momente surpriza pe parcursul celor doua ore de Bandabeat Live, momente ce vor fi anuntate la momentul potrivit.

Membrii juriului care vor decide castigatorii si care s-au implicat direct in perioada de pregatire sunt si ei nerabdatori sa vada trupele Bandabeat “la treaba”, pe scena, in fata unui public avid de muzica buna. Acestia garanteaza un spectacol memorabil si va recomanda cu caldura sa nu ratati Bandabeat Live.

Intrarea este libera.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: