„Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvețian” se lanseaza la Iasi

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași și Editura Minerva organizează miercuri, 22 noiembrie 2017, de la ora 14.00, la Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola, nr. 34, etaj 1), evenimentul de lansare a volumului „Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvețian”, scrisă de Bradley C. Birkenfeld, autor american cu origini în România, care va fi prezent la Iași

Autorul, fost bancher al băncii elveţiene UBS, una dintre cele mai mari bănci din lume, a devenit celebru pentru demnitatea şi curajul de care a dat do­vadă în demascarea secretelor din lumea bancară, gestul său costându-l o condamnare la 2 ani şi jumătate de închisoare.

În cadrul conferinţei de prezetare a cărţii „Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elveţian“, autorul va povesti prin ce a trecut şi care sunt experienţele sale ca bancher. Cartea a apărut la Editura Minerva, componentă a Trustului Megapress, care a achiziţionat drepturile de autor Ediţia în limba română este dedicată memoriei bunicului autorului, născut în România, cartea fiind tradusă de Lucia Verona şi Bogdan Hrib.

Volumul este un bestseller internaţional, o poveste adevărată cu o privire în spatele sistemului bancar elveţian. Invitat, alături de autor, este şi scriitorul şi publicistul Liviu Antonesei, moderatorul întâlnirii fiind Cristina Poterăşoiu, redactorul cărţii.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail programe@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: