Balul Mascat Francofon, editia a XI-a

Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi (ASFI) desfăşoară cea de-a XI-a ediţie a Balului Mascat Francofon joi, 27 martie 2014, începând cu ora 20:00. Sala Pasilor Pierduti a Universitătii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si a Universitătii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi va găzdui cupluri celebre costumate conform temei de anul acesta, iar dacă partenerul este optional, masca poate fi găsită la intrare.

Atmosfera Balului Mascat va fi animată de trupa de teatru a asociatiei, Les Inconturnables, de trupa de dans ASFI, Dance Energy, Bellamia, Răzvan Rusu si Gras, dar si de diferite concursuri desfăsurate pe parcursul serii. Originalitatea va fi recompensată prin acordarea premiilor pentru regele si regina balului, pentru cel mai frumos costum, precum si de multe alte surprize. Distractia va continua prin schimbarea locatiei, în jurul orei 00:00, în The Academy Pub, unde va avea loc petrecerea Balului Mascat Francofon. Evenimentul reprezintă o manieră inedită de a socializa prin încercarea de a evada din cotidian.

Până în seara Balului Mascat, Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi pregăteste masca potrivită pentru fiecare invitat si scoate costumele într-o paradă specifică evenimentului marti, 25 martie, între orele 10:00 – 16:00. Parada costumelor va putea fi recunoscută în tot Iasul prin personajele ce se vor plimba cu tramvaiul de epocă.

Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi organizează de 11 ani Balul Mascat Francofon în Luna Internaţională a Francofoniei, lună dedicată limbii franceze, promovării diversităţii cultural-lingvistice, a păcii, democratiei si a drepturilor omului. Evenimentul are drept scop reunirea iesenilor într-un mediu relaxat si propice consolidării atât relatiilor inter-umane, precum si a dialogurilor interculturale. Totodată, ASFI sustine prin acest proiect educatia: formarea studentilor în ceea ce priveste dezvoltarea durabilă si solidaritatea.

INFO

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi

www.asfi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: