Balul Mascat Francofon, 22 martie, ora 19.00 – Sala Pasilor Pierduti

Afis Bal Mascat - Asociatia Studentilor Francofoni Iasi 550

Personajele  din filme celebre isi dau intilnire la Balul Mascat Francofon! Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi organizeaza cea de-a IX-a editie a Balului Mascat Francofon, care se va desfasura pe 22 martie 2012, in Sala Pasilor Pierduti a Universitatilor „Alexandru Ioan Cuza” si „Gheorghe Asachi”, incepind cu ora 19.00. Cei mai inspirati sunt premiati

Tema Balului Mascat este  „Personaje celebre din filme”, iar cele mai inspirate costume, deghizari si interpretari vor fi premiate in cadrul concursurilor organizate pe parcursul serii: Cele mai bune costume masculine Cele mai bune costume feminine si  Perechea serii. Spectacolul cu scenete din filme recunoscute la nivel international, sustinut de trupa de Teatru a Asociatiei Studentilor Francofoni si „Parada Personajelor” sunt activitati premergatoare balului, care vor servi drept sursa de inspiratie tuturor participantilor.

http://www.youtube.com/watch?v=xXfAA0tRkco

O masca deosebita, un plus de mister
ASFI pune la dispozitie  felurite masti, potrivite fiecarui costum si personaj, la standul special amenajat din cadrul evenimentului. Mastile pot fi achizitionate inaintea si in timpul desfasurarii Balului. Pentru detalii privind pretul, design-ul si pentru alte sugestii, pagina de Facebook a Asociatiei Studentilor Francofoni si site-ul www.asfi.ro stau la indemina participantilor.

Pe covorul rosu, din Sala Pasilor Pierduti
Concursurile, premiile inedite, replicile de neuitat din filme celebre vor fi completate de muzica, dans si de surprizele pregatite impreuna cu invitatii speciali. Intrarea este libera, singurele conditii de participare fiind respectarea temei ( prin costumatie si/sau alegerea mastii potrivite) si buna dispozitie.

Balul Mascat Francofon, desfasurat în luna martie, Luna Francofoniei,  se inscrie in rindul proiectelor de traditie ale Asociatiei Studentilor Francofoni din Iasi, alaturi de spectacolul caritabil „Arata ca-ti pasa”, concursul international de poezie si proza „EchosFrancophones” si de Festivalul „Zilele Studentului Francofon”.

INFO

ASSOCIATION DES ÉTUDIANTS FRANCOPHONES D’IASI

Bd. Carol I, nr. 26, CP 207 OF PTTR 1, 700750, Iasi, Romania

aefi_ro@yahoo.fr

www.asfi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: