Balul Mascat Francofon 2013

bal mascat francofon 2013

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi organizeaza cea de-a X-a editie a Balului Mascat Francofon, care se va desfasura pe 28 martie 2013, in Sala Pasilor Pierduti a Universitatilor „Alexandru Ioan Cuza” si „Gheorghe Asachi”, incepand cu ora 20.00.

Balul Mascat este un eveniment singular la nivelul Iasului, prin care se doreste promovarea valorilor francofoniei intr-un cadru plin de istorie si de manifestari artistice. Ne-am propus organizarea acestui bal la finele lunii internationale a francofoniei, in fiecare an, pentru a contribui la consolidarea relatiilor intre studentii ieseni si studentii straini din spatiul francofon, sustinand, astfel, dialogul intercultural.

Cei mai inspirati sunt premiati

Tema Balului Mascat este  „Personaje din spatiul francofon”, iar cele mai inspirate costume, deghizari si interpretari vor fi premiate in cadrul concursurilor organizate pe parcursul serii: Cele mai bune costume masculine siCele mai bune costume feminine. Spectacolul cu scenete, intruchipand personaje din spatiul francofon, sustinut de trupa de Teatru a Asociatiei Studentilor Francofoni si „Parada Personajelor” sunt activitati premergatoare balului, care vor servi drept sursa de inspiratie tuturor participantilor.

O masca deosebita, un plus de mister

ASFI pune la dispozitie  felurite masti, potrivite fiecarui costum si personaj, la standul special amenajat din cadrul evenimentului. Mastile pot fi achizitionate inaintea si in timpul desfasurarii Balului. Pentru detalii privind pretul, design-ul si pentru alte sugestii, pagina de Facebook a Asociatiei Studentilor Francofoni si site-ul www.asfi.ro stau la indemana participantilor.

Pe covorul rosu, din Sala Pasilor Pierduti

Concursurile, premiile inedite, replicile de neuitat din filme celebre vor fi completate de muzica, dans si de surprizele pregatite impreuna cu invitatii speciali. Intrarea este libera, singurele conditii de participare fiind respectarea temei (prin costumatie si/sau alegerea mastii potrivite) si buna dispozitie.

Balul Mascat Francofon, desfasurat in luna martie, Luna Francofoniei,  se inscrie in randul proiectelor de traditie ale Asociatiei Studentilor Francofoni din Iasi, alaturi de spectacolul caritabil „Arata ca-ti pasa”, concursul international de poezie si proza „EchosFrancophones” si de Festivalul „Zilele Studentului Francofon”.

INFO

SALA PASILOR PIERDUTI
Corpul A, UAIC Iasi

www.asfi.ro

blogulfrancofonilor.blogspot.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: