“Balul iernii” – eveniment caritabil organizat de Societatea Studenților Mediciniști Iași

balul-iernii-afis

Societatea Studenților Mediciniști Iași (SSMI) organizează in Aula BCU Iasi, pe 5 decembrie 2014, între ora 16:00 şi ora 18:00, în cadrul Zilelor Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” evenimentul caritabil anual „Balul iernii”, în folosul copiilor de la Bogdăneşti.

Ca în fiecare an, ținta evenimentului sunt copiii din Centrul de Plasament Bogdăneşti, care participă pasiv ca spectatori la concerte de colinde, muzică ușoară și clasică, de teatru, dar se implică și activ, urcând pe scenă și demonstrând deprinderile lor artistice, încurajați de aplauzele studenţilor şi ale cadrelor didactice prezente.

Spectacolul va fi deschis de corul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa”, Ceata de medicinişti, care va intona o creaţie proprie, „Imnul medicinistului”.

În continuare, micuţii de la Bogdăneşti vor urca pe scenă, devenind centrul atenţiei pentru jumătate de oră, în care vor încânta publicul cu un spectacol tematic pregătit cu toată seriozitatea şi dedicarea. Atmosfera de Crăciun vă fi în continuare întreţinută de un moment artistic în care două dintre studentele universităţii, Irina Horvath şi Ionela Ursea, vor interpreta o serie de colinde americane.

De asemenea, spectatorii vor putea viziona şi un scurt moment artistic realizat de către trupa de teatru a Societăţii Studenţilor Medicinişti Iaşi. Ceata de medicinişti va marca încheierea spectacolului, intonând o serie de colinde tradiţionale.

Balul Iernii este astfel un eveniment caritabil, adresat studenților și cadrelor didactice, desfăşurat în spiritul sărbătorilor de iarnă, în cadrul căruia participanții pot contribui cu orice sumă de bani pentru copiii din Centrul de Plasament Bogdăneşti. Fondurile vor fi utilizate pentru achiziţionarea de jucării şi alimente care vor fi donate acestora în cadrul campaniei organizate de Societatea Studenţilor Medicinişti Iaşi.

INFO

Societatea Studenţilor Medicinişti Iaşi

www.ssmi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: