Balul Iernii 2016

balul-iernii-umf

Societatea Studenților Mediciniști Iași are deosebita plăcerea de a vă invita la un eveniment caritabil cu tradiție în Universitatea de Medicina si Farmacie Iasi! Organizat în fiecare an, Balul Iernii vine în ajutorul copiilor aflați în Centrul de Plasament Bogdănești.

Vor fi prezenti invitați de seamă, motiv pentru care în cadrul evenimentului va avea loc și Premierea Profesorilor Emeriți din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, iar studenții mediciniști alături de studenții Universității de Arte “George Enescu” Iași vor susține un spectacol inedit.

Copiii din Centrul de Plasament Bogdăneşti vor urca și ei pe scenă, demonstrând deprinderile lor artistice, încurajați de aplauzele studenţilor şi ale cadrelor didactice prezente.

Nu în ultimul rând, pe holul Bibliotecii Centrale Universitare, veți putea lua parte la o expoziție ornamente de Crăciun realizate de copii special pentru aceasta ocazie.

Donațiile dumneavoastră din cadrul acestui eveniment vor ajuta la împlinirea dorințelor de Crăciun ale copiilor din Centrul de Plasament.

INFO

Societatea Studenților Mediciniști Iași

www.facebook.com/ssm.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Opening Party la Tiki Village. Invitati: DJ Optik și Adrian Eftimie

Deschis la Distractie te provoaca la cel mai tare CONCURS de gatit in familie!

FIE 2017 / Weekend de muzica clasica cu participare internationala

”Supraviețuirea creştinului ȋn cetate” – o analiză la rece realizată de profesorii Adrian Papahagi şi Radu Preda

Scrie un comentariu: