Balul Gamma – Celebrarea Creatorilor

Un eveniment unic in Iasi, o petrecere tematica, organizata de Institutul de psihologie GAMMA, adresat tuturor pasionatilor de dezvoltare personala.

Mai sunt invitati cei care au interactionat, transformat sau visat in spatiul de creatie Gamma si nu numai acolo, impreuna cu psiholog Diana Ciubotaru si echipa sa de magicieni. Sunt invitati si toti cei care doresc sa ne cunoasca sau sa interactioneze cu noi intr-o atmosfera de bucurie si relaxare, gata sa intampinam sarbatorile!

Balul se va desfasura in sala de bal a Hotelului Astoria incepand de la ora 19.00 in data de 8 decembrie, sambata. Echipa Gamma coordonata de psihoterapeut Diana Ciubotaru a pregatit un program de divertisment si surprize, pentru a celebra un an plin de munca si evolutie, trait impreuna cu voi, toti cei care ati ales transformarea!

INTRARE

170 ron – biletul ofera accesul la toate activitatile de divertisment ale balului, un meniu complet, diverse gustari, dulciuri, si cafea, bauturi nealcoolice. Se aplica reducere de 10% clientilor Gamma Clinic si cursantilor Institutului Gamma

320 ron – biletul ofera accesul pentru un participant impreuna cu partenerul de cuplu, la toate manifestarile balului, doua meniuri complete, cafea, gustari si bauturi nealcoolice. Se ofera acces la barul hotelului, contra cost, pentru diversificarea bauturilor

435 ron – Biletul ofera accesul cu reducere la doua evenimente din luna decembrie: Balul Gamma si toate manifestarile serii, meniul complet cu mancare si bauturi nealcoolice, gustari si cafea, precum si accesul la Workshopul de dezvoltare personala Dreamer, unde participantii fac exercitii speciale pentru a dezvolta viziunea anului urmator, si curatarea personalitatii de bagajele si emotiile ramase din anul curent.

Taxa se achita in contul: RO84BRDE240SV91513902400

INFO

www.gamma-conference.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: