Balul de Caritate „Crăciun din inimă de student”, editia 2015

Bal-de-Caritate-Vizual

Balul de Caritate „Crăciun din inimă de student” este unul dintre mult îndrăgitele proiecte organizate de Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni (ASII) în colaborare cu Facultatea de Informatică Iași.

Echipa studentilor ieseni continuă tradiția inceputa in 2003, iar cu editia din acest an ASII dorește să ofere un Crăciun mai bun copiilor de la Centrul de Zi „Sf.Nicolae”, din comuna Andrieşeni, fiind vorba de 27 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, cărora soarta le-a fost potrivnică, neavând parte de o familie care să îi iubească și să le ofere siguranța, iubirea, și căldura pe care mulți dintre noi le simțim acasă, în sânul familiei, de Crăciun.

Prin intermediul Balului de Caritate, se va organiza o strângere de fonduri cu ajutorul unei licitații de produse hand-made locali sau chiar voluntari ASII, produse donate de anticariatul Domnului D.I. Grumăzescu, cât și prin încheierea de parteneriate cu companii ce doresc să îi ajute pe micuți. Așa cum după balul de anul trecut, copiii de la Centrul de Zi “Sfântul Nicolae” din Ciurea, au fost foarte încântați cînd au primit pachețele ce conțineau articole vestimentare, cărți, caiete și jucării și anul acesta suntem determinați să obținem noi zâmbete recunoscătoare.

Astfel ne bucurăm de spectacolul oferit de: Aproape Unplugged, The Curls, Juniorii Operei Iași, trupa de teatru ”Suntem Celebri”, Corul bărbătesc ”Mitropolitul Iosif Naniescu”, un moment artistic de dans, o reprezentație a solistei Amelia Iuliana Fădor alături de Daniel Movilă și Gordîn&Co, totodată ne simțim și bine știind că am contribuit și noi la bucuria pe care o vor resimți copiii.

Acest proiect este coordonat de Monica Ciotău și Mihaela Radu.

BILETE

Balul de Caritate va avea loc luni, 7 Decembrie, în Aula de la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”, începând cu ora 18:00. Biletele se vor putea cumpăra de pe holul de la parterul facultății de Informatică (Corpul C al Universității “Alexandru Ioan Cuza”).

INFO

Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni (ASII)

caritate.asii.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: