Balul de Caritate “Crăciun din inimă de student”

craciun-din-inima-de-student

ASII, în parteneriat cu Facultatea de Informatică (FII) , are onoarea de a vă invita și în acest an,  la bine-cunoscutul Bal de Caritate “Crăciun din inimă de student”, ajuns acum la cea de-a  XIII-a ediție! Prin intermediul acestui eveniment caritabil, ASII își propune ca anul acesta ajutorul nostru să se îndrepte către familia Bodoga, o familie cu două fetițe, din nefericire fiecare dintre ele având probleme grave de sănătate.

Ediția de anul acesta a proiectului se adreseaza cãtre familia Bodoga, o familie cu doua fetițe, din nefericire fiecare dintre ele având probleme de sãnãtate: Gabriela, fetița cea micã în vârstã de 2 ani, are întârziere în dezvoltarea sistemului muscular, ședințele de kinetoterapie fiind absolut necesare, iar cea mare, Viviana, în vârstã de 10 ani, a fost diagnosticatã de la vârsta de 1 an cu hemiparezã spasticã dreaptã și care la rândul ei, are nevoie de ședințe de terapie recuperatorie.

Mama lor, Gianina, a reușit pânã acum sã obținã ședințe de terapie și recuperare printr-o asociație din domeniu, însã viața lor nu este deloc ușoarã, iar soarta nu i-a menajat. În urmã cu 6 luni, mama fetițelor a aflat cã a fost diagnosticatã cu neoplasm mamar( cancer) în metastazã! .

Deși au fost luate toate mãsurile și s-a intervenit cât de rapid s-a putut cu intervenții chirurgicale, chimioterapie, tratament medicamentos, post-operator, mama fetițelor nu a reușit sã facã fațã bolii și de curând aceasta nu mai este printre noi. Gianina a fost mama care își ascundea durerea (chiar și atunci când simțea cã nu mai poate) doar pentru ca fetițele ei sã aibã parte de tratament. Tot efortul, dedicarea și toatã iubirea acestei mame, soarta pe care o are aceastã familie ne-a determinat si ne-a ambiționat sã organizãm acest eveniment de mare amploare, pentru cã în acest context, și cel mai mic ajutor conteazã și suntem conștienți cã realizarea acestui eveniment se va merita din plin. Prin acest proiect, ASII își propune sã ofere familiei o alinare în momentele acestea tumultoase ale vieții ,sã le readucã speranța în suflete și sã le reaminteascã de spiritul Crãciunului, care nu i-a pãrãsit, ci va fi puternic simțit în Ajun de Crãciun prin dãruire și implicare continuã.

Prin acest proiect, ASII îşi propune să ofere familiei atat sprijin moral dar si financiar si material.

Asadar, evenimentul va avea loc vineri, 16 decembrie 2016 , începând cu orele 18:30 la Casa de Cultură a Studenților din Iași, iar pe scena Casei de Cultură vor urca interpreţi, solişti, actori, şi voluntari talentaţi, cu toții urmărind acelaşi scop nobil: grupurile vocale Wrekapelle și VIP, dirijor Raluca Zaharia, trupa de teatru Excelsior (compusă și din artiști FII), moment de dans de societate oferit de către clubul DanceStudio Iași, artistul ieșean Claudiu Cârstean, artiștii FII, Raluca Plugariu și Răzvan Nica& Co., Maria Luisa , Francesca si Thomas și Filip Andrici, renumita trupă de teatru IDIOT, trupa de dans Quasar și nelipsita trupa ieșeană Aproape Unplugged

În timpul pauzelor, se va organiza o licitație de produse hand-made și prăjiturele făcute cu multă trudă de către voluntarii noștri, dar vor fi si multe surprize dulci confectionate cu drag de catre cofetarul-patiser Mihaela Ulman. O altă surpriză constă în organizarea unei  licitații deosebite de tablouri realizată cu sprijinul unui tânăr pictor ieșean, cunoscut deja în întreaga lume, Alexandru David.

Dacă și tu îți dorești să contribui la realizarea unui Crăciun cât mai reușit pentru această familie, te așteptăm în holul de la parterul Facultății de Informatică (Corpul C al Universității „Alexandru Ioan Cuza”), în fiecare zi între orele 10 – 16, unde poți dona în schimbul unui bilet de intrare la eveniment. De asemenea, biletele se pot achiziționa și în seara evenimentului.

Fără alte adăugiri, vă așteptăm cu drag la balul asociatiei, pentru a împărtăși emoția de a dărui în prag de sărbătoare, într-o atmosferă plină de zâmbete și voie bună.

INFO

www.caritate.asii.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: