Balul caritabil ”Un colind pentru un zambet”

un colind pentru un zambet_teaching

Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACHING” organizeaza balul caritabil „Un Colind pentru Un Zambet!”, editia a VII-a. Vino si tu, impreuna cu prietenii tai, vineri, pe 7 decembrie 2012, in Club For Fun, incepand cu ora 20:30 si vei avea parte de o seara de neuitat!

In cadrul acestui bal vei putea participa la concursuri atractive, iar caştigatorilor li se vor acorda premii de valoare, vei putea asculta muzica buna si, pentru ca tot se apropie perioada sarbatorilor de iarna, ne vom delecta sufletele cu un concert de colinde.

Daca ai o jucarie, ia-o cu tine la bal şi vei participa la tombola!

Fondurile obtinute in urma vanzarii biletelor, care costa doar 5 RON/bilet, vor fi distribuite pentru a cumpara produse alimentare, rechizite, dulciuri, hainute si jucarii, care vor lumina sarbatorile unor copii din familii defavorizate din judetul Iasi.

BILETE

Pentru a intra in posesia biletelor  ne gasiti in fiecare zi de luni si joi la sediul TEACHING de la parterul caminului T11 (intrarea laterala), intre orele 20:00 si 22:00. Ne mai puteti contacta si pe adresa de e-mail: petru.arcana@gmail.com sau pe pagina de Facebook a asociatiei noastre.

Proiectul este realizat impreuna cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi.

INFO

www.teach-ing.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: