Balul Bobocilor la Colegiul “Costache Negruzzi” 2013

În ziua de vineri, 6 decembrie, Colegiul “Costache Negruzzi” va găzdui Balul Bobocilor, prilej prin care liceenii vor întâmpina noua generatie de boboci. Balul va avea loc în Club “SKYE” din Iasi, începând cu ora 17.00 alături de liceenii Colegiului, profesori si diferiti sponsori sau personalităti locale.

Elevii Colegiului s-au regăsit în acele timpuri ale petrecerilor grandioase ale Marelui Gatsby ce au dominat viata mondenă a anilor ’20, desemnând Balului Bobocilor din acest an tema celebrului filmul. Atmosfera specifică unei generatii pierdute, dar nu uitate va fi readusă la viată în seara Balului prin muzică, decoratiuni si îmbrăcăminte, pe ritmurile melodiilor invitatului special, trupa VAMA. Elevii, de la organizatori până la boboci sunt cât se poate de entuziasti în legătură cu acest eveniment anual din cadrul Colegiului “Costache Negruzzi”.

BILETE

Biletele sunt disponibile numai pentru elevii colegiului si  se pot cumpara de la organizatori, la pretul de 25 lei –  tel. 0743903361 / 0746638457  sau 30 lei –  in ziua balului, la intrarea in club.

Parteneri: Ziarul de Iasi, IasiFun, TVR Iasi, Impact FM

INFO

Club Skye

B-dul. Carol I, nr. 48

skye.ro/

www.facebook.com/events/228081057359879/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: