Balul Bobocilor in stil Moulin Rouge

Liga Studentilor Electronisti din Iasi (L.S. ETC) si Asociatia Sudentilor Informaticieni Ieseni (ASII) organizeaza pe data de 22 noiembrie 2010, in Clubul Skye, “Balul Bobocilor” al studentilor de la Facultatea de Electronica Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei si Facultatea de Informatica Iasi

Aceasta actiune se desfasoara in fiecare an, bucurandu-se de reusita in randul studentilor. In data de 22 noiembrie 2010, in Club Skye, incepand cu ora 20:00, va avea loc “Balul Bobocilor”, tema aleasa fiind “Moulin Rouge”. Din program amintim concursul pentru Miss si Mister Boboc, o sansa in plus pentru concurenti de a fi promovati in lumea modeling-ului si de a-si demonstra calitatile, prezentari de moda, tinute realizate din materiale conventionale, implicarea publicului in spectacol prin oferirea de premii surpriza, concert de muzica sustinut de Lucian Barbulescu si Alexuuu&Tdk .

Pe langa tombola care va avea loc, unde poti castiga una din cele doua imprimante, vei primi cadouri pe baza biletului de intrare.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: