Balul Bobocilor FEAA 2016

balul-bobocilor-feea-2016

5 găști de gangsteri luptă pentru supremație și controlul total al orașului prin crimă organizată! Hai și tu la Balul Bobocilor FEAA 2016, organizat de Liga Studenţilor Economişti Iaşi în cadrul proiectului “Zilele Studentului Economist” pentru a lua parte la tematica de anul acesta și pentru a te întâlni cu GUESS WHO, VANOTEK&MINELLI și DJ TONI TONINI, JOHN JUNIOR & TONY Q, în cea mai tare petrecere organizată anual de economiști!

Accesul se va face prin trei tipuri de bilete: bilete verzi, albastre și roșii.

Biletele verzi sunt exclusiv pentru studenții din anul I și sunt unice (se eliberează pe baza numărului matricol), expiră la ora 21:30, iar după această oră, ele devin bilete Albastre (diferența se achită la intrare în Club Skye).
Prețul unui bilet Verde este de 15 lei.

Biletele albastre sunt pentru toți studenții Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, expiră la ora 23:00; după această oră, ele devin bilete Roșii (diferența se achită la intrare în Club Skye).
Prețul unui bilet Albastru este de 25 lei.

Biletele roșii sunt pentru oricine dorește să participe la bal şi nu au termen de expirare.
Prețul unui bilet Roșu este de 35 lei.

REZERVARE

Biletele pot fi achiziționate de la standul LSE din Corpul B al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, de Luni până Vineri, în intervalul orar 10:00 – 16:00 sau prin comandă la numărul de telefon 0741733707 – Făcăoaru Alexandru.

INFO

Club SKYE

B-dul Carol I, nr.48, Iasi

Web: www.skye.ro

FB: www.facebook.com/skyeiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: