Balul Bobocilor – Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei

Duminica, 12 decembrie 2010, Asociatia “Societatea Pentru Psihologie” organizeaza Balul Bobocilor Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, in club Ring, incepand cu orele 20:00.

Evenimentul, devenit un must-have al vietii de student, se va desfasura anul acesta sub tema Hollywood ball. Astfel, cei mai frumosi boboci psihologi vor imbraca pentru o seara tinute de gala asemeni marilor vedete de peste ocean si vor fi supusi unor probe de prezentare, dans si de aptitudini. La final, juriu va desemna castigatorii premiilor de Miss si Mister.
Organizatorii nu i-au uitat nici pe cei care vor participa la Bal in calitate de spectatori, pregatindu-le premii inca de la intrare in discoteca, tombole asigurate de sponsori pe toata durata serii si recitaluri ale unor artisti locali.

Daca esti un proaspat boboc al Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei sau daca vrei doar sa te mai distrezi o seara asa cum o faceai cand erai boboc, te asteptam la Balul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

A inceput maratonul cultural Astra Film Festival Online

EROII ISTORIEI în benzi desenate. CALL FOR ENTRIES

Atelier de lectură la Palat: „Ceaikovski și dansul notelor de argint”

Expoziție cu mașini eco-friendly, la Palas

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: