Balul Bobocilor CHC 2016 – Mega Concert Feli and Band

afis-cat-de-cat-bun

Duminică, 20 noiembrie 2016, începând cu ora 21:00, în clubul SKYE, Asociația Studenților și Absolvenților Facultății de Construcții și Instalații (ASAFCI), alături de Asociația Studenților și Absolvenților Hidrotehnicști (ASAH) și de Asociația Studenților Chimiști „CHEMIS” Iași, organizează cel mai așteptat eveniment de către studenți, „Balul Bobocilor CHC”. 

Invitatul special al evenimentului este FELI, acompaniată de BAND-ul ei live, o formație în vogă a momentului care nu a mai concertat în această formula în Iași până în prezent și care va completa spectacolul pe care bobocii alături de organizatori l-au pregătit.

Tema Balului din acest an este „Cupluri Celebre” iar bobocii noștri o să vă încânte cu o serie de probe pline de umor, puse în valoare bineînțeles de pricepere și mult talent!

Dacă nu sunteți hotărâți ce veți face pe 20 noiembrie de la ora 21:00, soluția este participarea la Balul CHC, unde vă veți bucura de un spectacol pe cinste, un concer de calitate, dar și de multe premii, surprize și tombole din partea organizatorilor, a sponsorilor și partenerilor noștri.

REZERVARE

Pentru rezervări și achiziționare bilete, apelați la: ASAFCI – Giovani 0761 034 623; ASAH – Daria  0743 619 666; CHEMIS – Mitză 0730 663 540.

INFO

Club SKYE

B-dul Carol I, nr.48, Iasi

Web: www.skye.ro

FB: www.facebook.com/skyeiasi

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: