Balul Bobocilor de la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei Iasi

Duminica, 27 noiembrie, ora 20.00, in Club Skye.

Pastrand traditia, Liga Studentilor Electronisti din Iasi organizeaza pe data de 27 noiembrie 2011, in Club Skye, la ora 20:00, Balul Bobocilor al studentilor de la  Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei Iasi.

Acest eveniment se adreseaza atat studentilor de la Facultatea de Electronica Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei cat si studentilor de la alte facultati  care doresc sa petreaca o seara alaturi de noi in stilul western. Din program amintim concursul de Miss si Mister, fiind o sansa pentru participanti de a-si demonstra creativitatea, spiritul de echipa.

Pretul biletului este 13 lei iar toti cei care ni se alatura vor avea posibilitatea de a castiga multe premii din partea Vodafone, Starnet, promotii, plus alte tombole si surprize destinate fiecarui student. Atmosfera va fi intretinuta de Allexinno & Starchild care ne vor incanta cu melodia de succes  “Senorita“.

Coordonatorii proiectului sunt Marian Anastasie, Roxana Barcan, Cristina Turcanu si Vasile Bogus, studenti  la facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, membrii activi in Liga Studentilor Electronisti din Iasi.

Pentru bilete si informatii:
Vasile Bogus (Bica) – coordonator Balul Bobocilor. Tel: 0741019558. e-mail:  vbogus@yahoo.com.
Cristina Turcanu – coordonator Balul Bobocilor. Tel:  0749520977. e-mail: cristina.turcanu91@yahoo.com.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Proiectie de film: „Regele care l-a păcălit pe Hitler” la Ateneul din Iasi

NOT So Usual Halloween Party @Cafeneaua Piata Unirii

Conferința ”Locuri și părți ale dezbaterii în Belgrad” sustinuta de Nebojša Milikić la UAIC

Above an Beyond Tour Iasi, Cupa Adventure 4×4

Scrie un comentariu: