Balul Bobocilor de la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei Iasi

Duminica, 27 noiembrie, ora 20.00, in Club Skye.

Pastrand traditia, Liga Studentilor Electronisti din Iasi organizeaza pe data de 27 noiembrie 2011, in Club Skye, la ora 20:00, Balul Bobocilor al studentilor de la  Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei Iasi.

Acest eveniment se adreseaza atat studentilor de la Facultatea de Electronica Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei cat si studentilor de la alte facultati  care doresc sa petreaca o seara alaturi de noi in stilul western. Din program amintim concursul de Miss si Mister, fiind o sansa pentru participanti de a-si demonstra creativitatea, spiritul de echipa.

Pretul biletului este 13 lei iar toti cei care ni se alatura vor avea posibilitatea de a castiga multe premii din partea Vodafone, Starnet, promotii, plus alte tombole si surprize destinate fiecarui student. Atmosfera va fi intretinuta de Allexinno & Starchild care ne vor incanta cu melodia de succes  “Senorita“.

Coordonatorii proiectului sunt Marian Anastasie, Roxana Barcan, Cristina Turcanu si Vasile Bogus, studenti  la facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, membrii activi in Liga Studentilor Electronisti din Iasi.

Pentru bilete si informatii:
Vasile Bogus (Bica) – coordonator Balul Bobocilor. Tel: 0741019558. e-mail:  vbogus@yahoo.com.
Cristina Turcanu – coordonator Balul Bobocilor. Tel:  0749520977. e-mail: cristina.turcanu91@yahoo.com.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Festivalul folcloric internațional „Datini și obiceiuri de iarnă” 2019

Premiul Publicului TIFF și propunerea Germaniei la Premiile Oscar: ”Copilul-problemă”, acum pe ecranele din Iași

Filosofi și idei care au schimbat lumea: ”Despre generozitate și fericire după Seneca”

Iarna de poveste la Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: