Balul Bobocilor 2017 / Facultatea de Matematica

Anul acesta revenim cu tradiţionalul şi mult aşteptatul eveniment „Balul Bobocilor-Facultatea de Matematică”. Evenimentul are ca protagonisti 6 echipe, care se vor lupta pentru a obţine în final titlul de „Miss” şi „Mister” MATEMATICĂ. Aceştia vor pregăti cel mai frumos spectacol, încântându-ne cu talentul, îndemanarea şi rafinamentul lor.

VINO! Să transformam serile simple, în seri de neuitat. MARTI, 7 NOIEMBRIE, facem din nou istorie alături de matematicieni! Aşa că te aşteptăm în CLUB SKYE să petrecem împreună unul dintre cele mai frumoase momente ale anilor de studenţie într-o seară plină de eleganţă şi bun gust, într-o atmosferă de senzaţie unde îţi vom garanta cea mai placută experienţă!

“This is an offer you can’t refuse” Pregăteşte-te pentru un spectacol extraordinar! Eveniment prezentat de: Mihai Dancă şi Diana Ciobanu

BILETE

Pret bilet: 10 lei(15 lei- in ziua evenimentului). Pentru rezervari se cere un avans de 50 lei (Returnat în seara evenimentului) din consumaţia obligatorie a mesei. Pentru bilete şi rezervări: Andrei (0733 289 714); Ştefan (0726 736 604).

INFO

Club SKYE

B-dul Carol I, nr.48, Iasi

Webwww.skye.ro

FBwww.facebook.com/skyeiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: