Balul Bobocilor 2016 – Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei

boboci-electro-2016

Liga Studenților Electroniști din Iași organizează lupta pentru supremație a zeilor egipteni. Furtuni de nisip adună în seara de 23 noiembrie 2016, ora 20:30 faraoni cuceritori și zeițe cu frumuseți orbitoare precum Cleopatra și Nefertiti, toate în “Valea Regilor” a Clubului Skye, pentru o ultimă strigare în fața bătăliei pe cale să înceapă.

Studenții anului I ai Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, boboci frumoși cu momente artistice impresionante vă invita în atmosfera mistică a Egiptului Antic.

Fă-ți curaj și dă curs călătoriei de-a lungul Nilului, la care ni se va alătura și artistul DODDY, ce va cânta în cinstea zeilor urmași la tron în marea piramidă, pe scena Clubului Skye. De asemenea, nelipsite vor fi tombolele și premiile surpriză, toate culese din mormintele faraonilor mumificați, îmbrăcați și înconjurați de bogății.

Coordonatori: Pîrvu Ana Cătălina – Membru Activ Liga Studenților Electroniști din Iași; Porușniuc Nicoleta – Membru Activ Liga Studenților Electroniști din Iași; Batincu Petru-Gabriel – Membru Activ Liga Studenților Electroniști din Iași; Boglis Paul-Adrian – Membru Activ Liga Studenților Electroniști din Iași.

INTRARE

PREȚ: 15 LEI (20 LEI ÎN ZIUA BALULUI). Contact/Rezervări: Ana- 0756 540 723

INFO

Club SKYE

B-dul Carol I, nr.48, Iasi

Web: www.skye.ro

FB: www.facebook.com/skyeiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: