Balul Bobocilor 2015 – U.M.F. Iasi

umf-bal-2015

Vă invităm joi, 26 noiembrie 2015, de la ora 20:30, in Club Skye la unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest an universitar, și anume Balul Bobocilor UMF Iasi 2015-2016! Invitat: Carla’s Dreams.

Tradiția continuă în cadrul UMF Iași cu un concurs de miss și mister dedicat bobocilor mediciniști. Seara va continua alături de DJ Line, MC Marco si VJ Andrei, iar invitatii speciali, cei de la Carla’s Dreams  se vor alătura petrecerii cu un concert de excepție! Vă așteptăm să petreceti o noapte inedită, plină de surprize și distracție! Profită de viața de student și vino  în Skye pe 26 noiembrie!

Eveniment organizat de: Societatea Studenților Mediciniști Iași, Societatea Studenților Stomatologi Iași, Societatea Studenților Farmaciști Iași.

BILETE

Biletele pot fi achiziționate de la șefii de serie, de la sediile fiecărei societăți și de la intrare în seara evenimentului, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE. Pretul unui bilet pana pe 26.11 va fi 20 de lei iar in ziua respectiva 25 de lei. Rezervari: 0746 870 128

INFO

Club SKYE

B-dul Carol I, nr.48, Iasi

Web: www.skye.ro

FB: www.facebook.com/skyeiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: