Balul Bobocilor 2015 – Facultatea de Filosofie și Științe Social Politice

val boboci filosofie

Liga studenților de la Filosofie Iași (LSFI) organizează pe 17 noiembrie Balul Bobocilor  al Facultății de Filosofie și Științe Social Politice din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Evenimentul ce este deja tradiție, va avea loc în Club Skye, începând cu orele 21:00.

Anul acesta tema va fi : all around the world. Pe scena clubului va urca trupa CTC(Controlul Tehnic de Calitate) alcătuită din DOC, DELIRIC și VLAD DOBRESCU. Aceștia promit un spectacol de neuitat.

Balul Bobocilor constă într-un concurs de Miss&Mister pentru care concurează 6 perechi. Acestea vor trebui să realizeze câteva probe în urma cărora, prin jurizare, se vor alege câștigătorii. Printre probe se numără defilarea, coregrafia comună, proba de talent, proba supriză dar și alte probe ce vor crea o atmosferă relaxantă de care publicul se va bucura. Prin acest proiect ne dorim să facilităm integrarea bobocilor în universul studenției dar și să le oferim, în același timp, atât concurenților cât și participanților momente inedite de divertisment.

Vă invităm să fiți alături de organizatori la acest eveniment de mare anvergură, dar și să susțineți cele 6 perechi de boboci care vor concura sub îndrumarea coordonatorilor.

Parteneri media: IMPACT FM, IAȘIFUN.RO, ZIARUL DE IAȘI, IAȘI LIVE și ÎNORAȘ.RO

INTRARE

Prețul biletului este de 15 lei(20 de lei în seara evenimentului). Acesta poate fi achiziționat de la Ramona Stoica – 0757126239.

INFO

Club SKYE

B-dul Carol I, nr.48, Iasi

Web: www.skye.ro

FB: www.facebook.com/skyeiasi

PE ACEEASI TEMA:

Balul Bobocilor 2017 / Facultatea de Fizica

Balul Bobocilor 2017 / U.N.A.G.E Artium

Balul Bobocilor 2017 / Facultatea de Automatica si Calculatoare

Balul Bobocilor 2017 / Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei si Facultatea de Educatie Fizica si Sport

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Șotron. Festivalul copilăriei – Ediția a V-a

Provocare la citit lansata de Muzeul Național al Literaturii Române Iași

Prezentare-eveniment la Muzeul Unirii din Iaşi: Sabia de investitură a lui Alexandru Ioan Cuza

Program Cinema Ateneu: 23-29 aprilie 2018

Scrie un comentariu: