Balul Bobocilor 2015 – Facultatea de Agricultura

bal boboci agricultura

Sunteti invitati la „Balul Bobocilor 2015” al Facultatii de Agricultura din cadrul USAMV IASI , eveniment ce va avea loc şi în acest an, în data de 18 noiembrie 2015, de la ora 20:00, in Club SKYE .

Organizatorii isi propun să reuneasca într-un cadru ambiental de excepţie un număr cât mai mare de studenţi şi profesori din cadrul facultăţii. Relaxarea reprezintă principalul scop al acestui eveniment, însoţită de dorinţa organizatorilor de a încerca să iniţieze, să încurajeze şi să dezvolte o bună comunicare între studenţi.

Pe lângă asigurarea distracţiei care va avea loc in Clubul Skye avându-l ca invitat pe CRISS BLAZINY,  bobocii au prilejul de a se remarca şi de a obţine titlurile de “Miss&Mister Boboc”, mult râvnite de orice student aflat la început de facultate. Astfel, ei vor încerca să convingă juriul, care îi va supune unor adevarate provocări, că prin creativitatea, ingeniozitatea şi aptitudinile lor merită să obţină aceste titluri.

BILETE

Pret bilet: 13/17 lei la intrare. Contact: 0754785403

INFO

Club SKYE

B-dul Carol I, nr.48, Iasi

Web: www.skye.ro

FB: www.facebook.com/skyeiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: