Balul Bobocilor 2014 – Facultatea de Informatica

balul-bobocilor-asii

Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni, împreună cu Facultatea de Informatică Iași vă invită la cel mai așteptat eveniment destinat bobocilor! Miercuri, 5 noiembrie, începând cu ora 21:00, vă așteptăm în număr cât mai mare, în Club Zona Party Space. Pe lângă concursul de Miss & Mister, atmosfera va fi întreținută de multe surprize, concursuri și un concert senzațional.

Invitați speciali: Rise Of Artificial.

Cu siguranta ai fredonat macar o data “Ne place”, “D-aia” sau ti-a rasunat in minte “Sonata In La Minor”. In seara de 5 noiembrie vei avea ocazia sa ni te alaturi pentru a-i asculta live pe baietii de la Rise of Artificial.

Formatia a aparut in noiembrie 2010, fiind fondata de Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard – fost membru Suie Paparude). Din mai 2011, Cristin Negriuc devine al treilea membru al formatiei. Premiera lor in FM s-a manifestat in noiembrie 2010, la lansarea single-ului “Ne Place”. Acesta ajunge sa se claseze pe prima pozitie in topurile muzicale si sa devina cel mai difuzat cantec din FM-ul romanesc.

Compozitiile pieselor sunt atat comune, cat si separate, in functie de inspiratie. Bogdan semneaza regia videoclipurilor ROA. Dupa trecutul glorios cu Suie Paparude, Cezar nu va ezita nici de aceasta data sa ne incante cu binecunoscutele lui parti vocale. Cristin Negriuc raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara.

BILETE

Biletele se vor putea achiziționa începând de LUNI, 27 Octombrie, din holul Facultății de Informatică, de DUMINICĂ, 2 Noiembrie, din magazinul Uman Iasi din Iulius Mall sau în seara evenimentului, la intrare. Detalii si rezervari: Stoica Radu – 0752 170 528. 20 lei – PRESALE, 25 lei – la intrare.

INFO

ZONA

Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant nr. 14 , Iasi, Romania

E-mail: zona.partyspace@gmail.com

www.facebook.com/ZONApartyspace

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Balul Bobocilor 2017 / Universitatea Petre Andrei

Balul Bobocilor 2017 / Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei si Facultatea de Educatie Fizica si Sport

Balul Bobocilor 2017 / Facultatea de Drept

Balul Bobocilor 2017 / U.N.A.G.E Artium

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Georgiana Sandu, întâlnire cu fanii și lansare de carte la Iași

Ora Pamantului 2018

Campania de incluziune digitală Hai pe NET!, Ediția 2018

Program Cinema Ateneu: 19-25 martie 2018

Scrie un comentariu: