Balul Bobocilor 2011- Scoala Normala V. Lupu (GALERIE FOTO)

Balul Bobocilor: Scoala Normala V. Lupu 2011

Balul Bobocilor  de la Scoala Normala ”Vasile Lupu”. Evenimentul a avut loc in Dublin Pub, pe data de 9 noiembrie. La Balul normalistilor au fost premiate frumusetea, talentul si creativitatea bobocilor. Seara de 9 noiembrie 2011 a fost rezervata in calendarul activitatilor educative ale elevilor de la Scoala Normala “Vasile Lupu” din Iasi pentru a celebra impreuna, elevi si profesori, ADOLESCENTA.

Initiativa organizarii Balului Bobocilor a apartinut elevilor din clasele a XII-a, reprezentanti in Consiliul Elevilor Normalisti, profesorii diriginti fiindu-le alaturi si sustinindu-i in incercarea lor de a demonstra ca bobocii, care au pasit cu emotie pe treptele Scolii Normale, sunt talentati, creativi si dornici de a demonstra calitatile care-i definesc.

Pentru o evaluare obiectiva a prestatiei candidatilor, organizatorii au fost sustinuti de juriul format din doamna director Mihaela Ungureanu, doamna director adjunct Viorica Codreanu, domnul prof. Lucian Moraru, preot prof. Claudiu Robu, prof. coregraf Ivan Stoian, si elevele Alexandra Andron (a XII-a A) si Daniela Nica (a XII-a D), din partea Consiliului Elevilor.

Concurentii si participantii au pornit in cautarea frumusetii, avind convingerea ca seara de 9 noiembrie 2011 va ramine in memoria afectiva a tuturor.

Candidatii la titlul de MISS SI MISTER BOBOC 2011 – Leonte Ilinca (a IX-a B), Nechifor Alexandra (a IX-a D), Dragoman Alexandru (a IX-a E), Albu Dan (a IX-a B), Condriuc Madalina (a IX-a B), Cataru Georgiana (a IX-a A), Theodor Horobet (a IX-a C), Roca Eduard (a IX-a F), Cazacu Georgiana (a IX-a F), Tanasa Georgiana (a IX-a C), Scintei Sorin (a IX-a A), Popa Sabin (a IX-a C), Valase Cristina (a IX-a D) – au sustinut citeva probe: prezentarea scenica, proba de cultura generala, proba de aptitudini, de dans si cea de prezentare a tinutei de seara.

Toti participantii au primit diplome si premii consistente oferite de sponsorii evenimentului, titlul de MISS SI MISTER BOBOC 2011 revenind elevilor Cataru Georgiana (a IX-a A) si Roca Eduard (a IX-a F). Elevii participanti la acest eveniment, desfasurat in Dublin PUB, gazda generoasa pentru boboci, au inteles ca importanta este competitia in sine si bucuria de a demonstra ca fiecare este special, unic in felul sau, ca exista doar invingatori, cu un inalt simt al valorii personale.

GALERIE FOTO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: