”Bâlciul” de Valentin Krasnogorov, la Ateneul din Iasi

Ateneul din Iasi va invita la spectacolul de teatru ”Bâlciul” de Valentin Krasnogorov. Premiera va avea loc pe 1 aprilie 2018, de la ora 19:00.

Spectacol pentru cei care mai vor sa râdă. Un spectacol nemaivăzut, nemaiauzit, plin de scandal și foarte original. O reprezentație pe înțelesul tuturor, cu mult umor – poate un pic ciudată – cu artiști de talie internațională abia întorși de la Bruxelles. Un “Destept”, un „Prost” și o „Blondă” vă doresc să vă simțitți bine cu ei. Pentru că dacă nu mai ai ce bea, ce mânca și ce îmbrăca nu-ți mai rămâne decât a sta, a asculta și a râde. Cred că noi suntem ultima generație care mai râde. Râdeți împreună cu noi!Iulian Ioan Sandu, regizor

Distribuția: Deșteptul – Vlad Baba/Andrei Ciobanu; Prostul – Codrin Dănilă/Daniel Onoae; Blonda – Erica Moldovan/Cezara Fantu.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la următorul preț: 20 lei, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: