Bal sa fie…!

Asa cum ne-au obisnuit de cativa ani, studentii din Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi au organizat si in acest an pe data de 22 martie a IX-a editie a Balului  Mascat Francofon, eveniment ce se desfasoara ca de obicei in Sala Pasilor Pierduti in incinta Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” cu incepere de la ora 20:00.

Cum era de asteptat, studentii au ignorant oboseala dupa o zi de cursuri si seminarii si s-au adunat in numar mare, nerabdatori fiind sa isi arate iscusinta in arta deghizarii.

Sub tema “Personaje celebre din filme”, studentii au avut ocazia, ce-i drept, pentru o seara, sa dea viata personajelor preferate din filme, fara sa se teama de prejudecatile celorlalti, de privirile urate sau de mama care ii prindea cand erau mici imbracati cu rochiile ei bune, cu pantofii ei noi si mai rau cu rujul rosu distrus sau consumat.

Muzica buna  si aparatele foto au acompaniat intreaga seara personajele celebre ale Hollywood-ului care si-au dat intalnire cu acest prilej mai aranjate si mai dichisite ca la o decernare a premiilor Oscar.

Cei mai frumos imbracati, cei mai buni, cei mai rai dar si cei mai originali, au plecat acasa cu multe premii frumoase acordate de sponsorii evenimentului.

Desigur, petrecerea nu s-a incheiat asa repede ci a continuat dupa ora 23:00 si pana in zorii noii dimineti in  Dublin Pub.

Autor: Manole Paula

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: