Bal mascat

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi ( ASFI ) organizeaza pe data de 24 martie 2011 la orele 19.00 a VIII-a editie a Balului Mascat Francofon. Acest eveniment unic la nivelul Iasului se va desfasura intr-o sala incununata artistic si istoric precum Sala Pasilor Pierduti a Universitatii  Alexandru Ioan Cuza, Iasi, care va dubla cu siguranta atmosfera feerica a serii.

Evenimentul devenit deja traditie, constituie un mod festiv de a sarbatori luna martie cunoscuta si ca Luna Francofoniei. Aceasta activitate subliniaza inca odata specificul cultural al asociatiei si deviza „unitate in diversitate”, deoarece este un proiect de consolidare a relatiilor intre studentii ieseni si cei straini dar nu numai. Pentru aceasta noapte de vis in care mastile si costumele vor face impresie, se vor reuni sute de oameni: nu doar studenti ci si elevi, invitati, parteneri, sponsori precum si reprezentanti mass-media.

Intrucat acest eveniment este dedicat in special tinerilor, intrarea este libera, singurele conditii de participare sunt costumatia de basm, masca si buna dispozitie. In cazul in care nu v-ati ales inca o masca de printesa sau una de Fat-Frumos, membrii ASFI va invita sa va alegeti din cele pe care ei le-au creat cu multa maiestrie. In schimbul unei contributii financiare minore va veti bucura de mascutele cu puf sau dantela. Si pentru a fi siguri ca nimeni nu va ia masca preferata, anul acesta puteti si sa o rezervati pe site-ul: http://asfi.ro/index.php/2011/03/s-a-deschis-magazinul-de-masti/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: