Bal mascat

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi ( ASFI ) organizeaza pe data de 24 martie 2011 la orele 19.00 a VIII-a editie a Balului Mascat Francofon. Acest eveniment unic la nivelul Iasului se va desfasura intr-o sala incununata artistic si istoric precum Sala Pasilor Pierduti a Universitatii  Alexandru Ioan Cuza, Iasi, care va dubla cu siguranta atmosfera feerica a serii.

Evenimentul devenit deja traditie, constituie un mod festiv de a sarbatori luna martie cunoscuta si ca Luna Francofoniei. Aceasta activitate subliniaza inca odata specificul cultural al asociatiei si deviza „unitate in diversitate”, deoarece este un proiect de consolidare a relatiilor intre studentii ieseni si cei straini dar nu numai. Pentru aceasta noapte de vis in care mastile si costumele vor face impresie, se vor reuni sute de oameni: nu doar studenti ci si elevi, invitati, parteneri, sponsori precum si reprezentanti mass-media.

Intrucat acest eveniment este dedicat in special tinerilor, intrarea este libera, singurele conditii de participare sunt costumatia de basm, masca si buna dispozitie. In cazul in care nu v-ati ales inca o masca de printesa sau una de Fat-Frumos, membrii ASFI va invita sa va alegeti din cele pe care ei le-au creat cu multa maiestrie. In schimbul unei contributii financiare minore va veti bucura de mascutele cu puf sau dantela. Si pentru a fi siguri ca nimeni nu va ia masca preferata, anul acesta puteti si sa o rezervati pe site-ul: http://asfi.ro/index.php/2011/03/s-a-deschis-magazinul-de-masti/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: