Bal la Palatul Roznovanu

Şi în acest an, Primăria Iaşi se alătură evenimentelor de la Noaptea Europeană a Muzeelor. Astfel, toţi ieşenii care doresc să vadă cum arată în interior Palatul Roznovanu (sediul Primăriei) sunt aşteptaţi sâmbătă seară, pe 18 mai 2013, să-i treacă pragul.

Primaria reînvie atmosfera Iaşului de altădată prin organizarea evenimentului “Bal la Palatul Roznovanu”. Prin muzică, dans si costume de epocă, se urmăreşte refacerea atmosferei seducătoare a marilor baluri ce au avut loc în capitala Moldovei la începutul secolului XIX.

PROGRAM

Balul are loc pe 18 mai, în intervalul orar 19:00 – 24:00. În Sala Mare, Cvartetul Clasic Festiv va susţine un concert simfonic şi de valsuri vieneze, în timp ce Trupa The Sky va anima atmosfera prin dansuri. Mai mult, Sala Coloanelor va găzdui o expoziţie de rochii de bal, expoziţie realizată în parteneriat cu Opera Română Iaşi.

Şi bulevardul Ştefan cel Mare este pregătit de sărbătoare. Acesta va fi însufleţit de statui vivante, în timp ce vizitatorii vor fi întâmpinaţi la intrarea în actualul sediu al Primăriei Iaşi de Maria şi Nicolae Roznovanu (proprietarii din secolul XIX), în fapt actori. Accesul la eveniment este gratuit.

INFO

curierul-iasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: