Bairam in Iasi | Wayback

Wayback vine in Iasi pe 22 februarie 2020 cu primul eveniment din seria “Bairam”. Organizatorii si-au propus ca Bairam sa reprezinte cea mai mare petrecere cu muzica retro din Iasi, cat si o calatorie in trecut.

Astfel, sunteti asteptati pe 22 februarie 2020 sa dansati până dimineață pe selecția muzicală a DJ-ilor  si să reaprindeti nostalgia călătorilor în timp.

BILETE

Early bird: 20 lei; Regular: 30 lei; At the door: 50 lei. Biletele in avans sunt în număr limitat: www.kompostor.ro/11113

In cadrul evenimentului vor exista 2 zone: Food Zone & Bar și achiziționarea produselor se va face doar pe bază de tokens. Accesul in locație se va face începând cu ora 22:00. Vă rugăm să păstrați brățara intactă pe durata evenimentului. În cazul în care o pierdeți sau oferiți altcuiva veți fi obligați sa plătiți din nou taxa de acces. In cadrul acestui eveniment se vor realiza fotografii si achizitionarea biletelor inseamna acordul pentru prelucrarea si postarea acestora. Oganizatorii isi rezerva dreptul de a selecta clientela.

INFO

www.facebook.com/waybackevents

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: