BagExpo, la Palas Mall

De miercuri, în Atriumul Palas Mall s-a instalat universul genților și accesoriilor, spre încântarea doamnelor și domnișoarelor. Clientele Bag Expo sunt așteptate până duminică inclusiv cu peste 6.000 de articole, printre care numeroase noutăți din colecţia de primăvară. Totodată, aici vor găsi şi o selecţie din ediţia de vară, precum genţi de plajă şi rucsacuri pentru drumeţii.

Din piele naturală sau ecologică, cu imprimeuri geometrice sau florale, personalizate prin accesorii și detalii „statement”, modelele propuse de Bag Expo vor fi adorate de orice pasionată de modă. De la genți supradimensionate sau mini, genţi casual sau sport, până la cluth-uri elegante, toate sunt disponibile într-o varietate de modele, la târgul din Palas Mall.

Pentru că se poartă gențile și poșetele argintii și aurii, cele în culori pastel sau cu un design vintage, Bag Expo le aduce mai aproape de iubitorele de shopping.

În plus, vor fi disponibile și accesorii pentru bărbați, precum portofele, curele, genți, borsete, serviete, genți de voiaj sau rucsacuri sport.

INFO

Palas Mall

Stra. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Targul ”Fabricat in Moldova” @Palas Mall

Targul Mesterilor Populari @Palas Mall

La Palas , inceputul de an este dedicat reducerilor

Ii, oua incondeiate si decoratiuni tematice la Targul Cadourilor de Paste

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

PhenoMAYnia @Skye Club

BEST Training Weekend – sesiuni de training gratuite organizate pentru studenții ieșeni

Vara asta se poartă EXPERIENȚELE! Descoperă taberele inedite marca Școala de Valori.

”Personaje muzicale” – concert simfonic @ CCS Iasi

Scrie un comentariu: