BagExpo, la Palas Mall

Până duminică inclusiv, 21 octombrie 2018, Palas Mall îi invită pe pasionații de accesorii  la parterul Atriumului, să descopere o multitudine de genți, rucsacuri și portofele, practice și moderne.

Pentru doamnele și domnișoarele atente la tendințele actuale, Bag Expo propune o varietate de genți și rucsacuri în nuanțe trendy și cu design modern. La această ediție, vedete sunt portofelele, pentru domni și doamne, care sunt prezentate într-o diversitate de modele.

Din piele naturală, piele ecologică sau material textil, clasice sau cu forme deosebite, neutre sau în culori vii, minimaliste sau încăpătoare, cu imprimeuri jucăușe și detalii originale, propunerile de portofele și portmonee de la Bag Expo acoperă toate preferințele.

În plus, pasionatele de modă pot alege de la plicuri elegante, genţi casual sau sport, genţi și rucsacuri pentru laptop, poşete pentru petrecerile nocturne, clutch-uri din cristale Swarovski, până la trollere şi genţi de voiaj.

Târgul include și o gamă de eșarfe în culorile toamnei, precum și numeroase accesorii dedicate domnilor: genți, borsete, curele și multe altele.

INFO

Palas Mall

Stra. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Reduceri de pana la 70% in weekend, la Palas Mall si Iulius Mall Iasi

Expo Mineralia la Palas Mall

Capitala modei se va muta la Iași în perioada 22-24 iunie 2018.

Târgul de Cariere Iasi, ediția a 18-a

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DocEst 2018 : Dan Perjovschi şi Liviu Varlam la Iaşi

Oxygen – de Ivan Vîrîpaev, regia Antoaneta Cojocaru

”Fantastoria” – Teatro Blu la Ateneul din Iasi

Teatrului Municipal “Bacovia” prezinta ”Omul care a vazut moartea”

Scrie un comentariu: