Sore a filmat un nou clip, pentru piesa “Bad Boy is Back”

sore-dorian-bad-boy-is-back-clip-nou-foto-filmareSore a filmat vinerea trecuta un nou clip, pentru piesa “Bad Boy is Back”, interpretata impreuna cu Dorian, un tanar rapper talentat, care a lansat deja doua piese de succes si pregateste alte proiecte muzicale inedite. Asa cum si-a obisnuit fanii, Sore a filmat un videoclip incendiar si nonconformist, in regia lui Iulian Moga.

‘Bad Boy is Back’ este deja al treilea clip la care colaborez cu Iulian, dupa ‘Different’ si ‘Beautiful life’, si ne intelegem din ce in ce mai bine! Ca de fiecare data, a venit cu cele mai potrivite idei pentru acest videoclip”, a spus Sore.

sore-dorian-bad-boy-is-back-clip-nou-foto-filmare“Bad boy is back” este primul clip de imagine al artistei, care arata maturizarea sa stilistica: Sore schimba in clip cinci tinute create de Dana Budeanu, avand totodata si cinci coafuri si stiluri de machiaj diferite.

Clipul ‘Bad Boy is Back’ ma va prezenta intr-o lumina mai matura, insa cu aceeasi energie si culoare cu care mi-am obisnuit fanii”, a explicat Sore.

sore-dorian-bad-boy-is-back-clip-nou-foto-filmarePiesa “Bad Boy is Back” vorbeste despre o poveste de dragoste neterminata, iar muzica si textul sunt realizate de Sore si de echipa HaHaHa Production.

Sunt convinsa ca multe fete se vor regasi in aceasta melodie, avand in vedere ca mereu exista cineva special care ne-a ramas in minte. De asemenea, baietii vor zambi cu gandul la acea fata pe care o vaneaza cu coltul ochiului”, a mai spus tanara artista.

Puteti asculta aici piesa Soré feat. Dorian – “Bad Boy is Back”, lansata impreuna cu MediaPro Music:

http://www.youtube.com/watch?v=4–1szpAb18

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert extraordinar de muzica bizantina in Sala Mare a Teatrului Național

Spectacolul pentru copii „Bubico” are loc în Foaierul Cinematografului Victoria

Deschiderea Fab Lab Iasi- platformă independentă adresată comunității tehnice din Iași

Deschiderea Stagiunii 2017-2018 la Ateneul din Iași

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Scrie un comentariu: