Back to school la Iulius Mall. Premii cool, pe stilul tau!

back-to-school-iulius-mall-afis-2014-iasi
La Iulius Mall Iaşi, începutul şcolii este motiv de bucurie. Magazinele au pregătit noile colecţii de sezon, iar shopping-ul este răsplătit cu premii cool, pe stilul clienţilor. Fie că se consideră amuzanţi, rebeli sau cuceritori, cumpărătorii fideli ai IULIUS MALL au parte de cadouri care se potrivesc personalităţii lor.

Zilnic, în perioada 5 – 21 septembrie 2014, primii 120 clienţi, care fac cumpărături de minimum 100 lei, câştigă premii pe loc şi participă automat la marea tombolă a campaniei „Back to school”. Clienţii sunt aşteptaţi cu bonurile de cumpărături la Centrul Info din IULIUS MALL, unde vor depune taloane de concurs în urna care le descrie cel mai bine stilul: „Amuzantul”, „Rebela”, „Premianta”, „Matematicianul”, „Cuceritorul” sau „Fashionista”. Pentru a intra în posesia cadoului garantat, publicul este provocat să identifice cuvântul secret, în amuzantul joc al copilăriei „Spânzurătoarea”. Genți pentru laptop, stick-uri 8 GB, agende, bilete la film, cosmetice, vouchere de cumpărături și băuturi răcoritoare Coca-Cola sunt premiile garantate care îi aşteaptă pe amatorii de shopping.

PREMII
Duminică, pe 21 septembrie, şase clienţi vor fi recompensaţi, prin tragere la sorţi, cu premii cool. Astfel, „Amuzantul” va primi o consolă PlayStation PS 4, „Cuceritorul” un Smartphone Samsung Galaxy S4, „Fashionista” CEC-uri cadou în valoare de 1.800 lei, „Matematicianul” un laptop Toshiba, „Premianta” o tabletă iPad mini, iar „Rebela” o bicicletă Pegas.

INFO

www.iuliusmall.com
pr@iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: