Baby Fashion Weekend la Fashion Summer Festival Mamaia 2014

Dupa ce weekend-ul trecut editia speciala a Carnavalului Mamaia a atras un numar record de peste 35.000 de spectatori, protagonistii weekend-ului 8-9 august pe impunatoarea scena Fashiontv din Mamaia vor fi copiii.

Moda destinata celor mici ofera multe atractii speciale, iar Fashiontv Romania va aduce pe scena din Piata Cazino din Mamaia cele mai noi tendinte si colectii vestimentare adresate micutilor cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani.

Modele pe catwalk vor fi chiar copiii, care vor defila in creatii ale unor renumite branduri romanesti si internationale, realizate special pentru ei. De asemenea, turistii se vor putea bucura de momente artistice avand ca protagonisti copii talentati, dar si de concursul Mini Miss si Mini Mister Litoral 2014.

Carnavalul Mamaia continua, ca in fiecare sambata seara, cu defilarea carelor alegorice ale cluburilor, care se vor opri la scena Fashiontv pentru un spectacol inedit. Evenimentele au loc incepand cu ora 20:30 si vor fi transmise live pe site-ul Fashiontv – www.fpeople.ro.

Mamaia este prima si singura statiune din Europa care ofera turistilor spectacole gratuite in intregul sezon estival prin evenimentele de anvergura organizate pe toata perioada verii de Fashiontv in cadrul Fashion Summer Festival 2014. Proiectul Fashion Summer Festival 2014 este realizat de Fashiontv Romania in colaborare cu Primaria Municipiului Constanta si sustinut de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii.

INFO

Fashion Summer Festival 2014

www.fpeople.ro

www.fashiontv.com.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: