Baba Dochia, tinerele mituri al muzicii electronice românești, vin la Iași

Baba Dochia, tinerele mituri al muzicii electronice românești, vin la Iași/ afis iasi

Brain Events plănuiește vineri, 19 aprilie, la Teatru Fix, o nouă seară cu muzică electronică produsă de artiști români care își însoțesc publicul în lungul drum al descoperirilor sonore și vizuale: proiectul Baba Dochia (electronic rock). Evenimentul începe la ora 22.00 și va fi urmat de un after party electro, techno, minimal pregătit de VATT.


DESPRE

Baba Dochia există în formula Leon Lototchi și Marius Pop din anul 2006, în 2012 alăturându-li-se pe partea de vizualuri Cristi “No Bijoux” Cânpean, care își aduce nesfârșita contribuție la show-urile live pe care trupa le susține în țară. Aflată în plin proces de formare a full band-ului care va întregi magia ce se creează din sintetizatoare, drum machine, tobe reci și proiecții, trupa se bucură de complimentul de a deschide în luna aprilie scena unuia dintre cei mai mari artiști electronici de peste hotare (Blackbird Blackbird, SUA).

Vaporii de inspirație din Team Sleep, Death In Vegas, Apparat, Archive, Amon Tobin sau Glitch Mob le transformă muzica fabricată din post-rock, glitch sau psihedelic în mina de electro a publicurilor românești și, în curând, a celor străine. Melodiile Baba Dochia urmează să fie incluse pe primul album al trupei. Materialul se lasă așteptat pe un orizont de timp condiționat numai de puterea nemărginită a publicului de a-i determina să își îmbogățească playlist-ul pe care îl au pregătit pentru serile dintre cele mai lungi în care creează live.

Trupa conturată în senzații de abordarea fantastică a coloșilor de la Boards of Canada promite pentru seara de 19 aprilie un show dinamic, departe de circuitele plate cu care publicul român s-a lăsat obișnuit. Ca de fiecare dată, Brain Events lansează invitația pentru o experiență și nu pentru un concert, iar Baba Dochia așteaptă să vă convingeți în număr cât mai mai mare că numele li s-a creat numai din adevăruri.

RECOMANDĂRI

INFO

Noutăți despre eveniment și RSVP aici: www.facebook.com/events/501788429881517

Baba Dochia în online și social media:

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: