Aylin lanseaza “Half of me” inconjurata de prieteni!

“Half of Me” este propunerea lui Aylin si a trupei ei, The Lucky Charms, pentru vara aceasta. Cu un aer fresh, multi prieteni si o buna dispozitie electrizanta, cantareata lanseaza un nou single si un nou videoclip.

Dupa un album pop-jazz si mai multe single-uri lansate, Aylin revine in atentia ascultatorilor cu o piesa produsa de Fonogram Studios si Hahaha Production, editata de BMG Gold Songs/Green & Bloom Smashes/Lee Anna James Music (ASCAP), HaHaHa Production  si Fonogram Studios. Muzica si versurile sunt compuse de Lee Anna James si Elena Morosanu, iar aranjamentul este facut de Alexandru Cotoi si  Mihai Andrei.

Inedit este cuvantul de ordine cand vine vorba despre proiectul muzical al cantaretei, asa ca videoclipul se bucura de prezenta prietenilor lui Aylin.

A fost cel mai fun videoclip la care am lucrat atat eu cat si cei prezenti, dupa cum mi-au declarat chiar ei la finalul zilei. Ceea ce a rezultat nu are cum sa nu-ti puna zambetul pe buze. Noi ne uitam non-stop la el!” a spus Aylin.

In urma cu un an, Aylin s-a intors la prima ei dragoste, muzica. Fiind una dintre actritele care isi face o cariera si in muzica, Aylin se imparte intre spectacolele de teatru si intre repetitiile si concertele cu The Lucky Charms.  S-a dezvaluit in fata publicului asa cum este ea si a ales sa cante piese ce o reprezinta in totalitate.

INFO

aylincadir.ro

facebook.com/AylinCadirOfficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: