Aylin Cadîr lansează „Fericirea”, o interpretare modernă a renumitei romanțe

Aylin-&-The-Lucky-Charms---

De Dragobete, Aylin Cadîr le dăruiește românilor o piesă nouă, „Fericirea”, interpretată alături de trupa sa, Aylin & The Lucky Charms. O versiune modernă a mult iubitei romanțe românești, „Fericirea are chipul tău”, piesa se bucură și de un videoclip special, filmat în Turcia.

Interpretată în stilul caracteristic trupei Aylin & The Lucky Charms, piesa „Fericirea” aduce influențe orientale subtile, ceea ce îi conferă un sound aparte. Originile turcești ale lui Aylin au adus o contribuție importantă în realizarea piesei „Fericirea”, artista împrumutând sunete reprezentative din cultura orientală pentru această piesă. În același timp, noua versiune a romanței are un ritm lent, care aduce un plus de romantism și muzicalitate. Totuși, Aylin & The Lucky Charms au păstrat versurile de dragoste, pline de sensibilitate, ale compoziției originale.

În ceea ce privește videoclipul piesei „Fericirea”, artista a ales ca acesta să fie filmat în Turcia, țara care i-a inspirat pentru reinterpretarea piesei. Acesta surprinde câteva dintre locațiile reprezentative ale Istambulului, aducând în prim plan culoarea și diversitatea acestei țări.

Romanțele au fost mereu o sursă de inspirație pentru mine și colegii mei de trupă. Suntem norocoși să     avem o asemenea moștenire culturală și, prin acest proiect, am dorit să readucem în atenția românilor această piesă de valoare. Suntem foarte mândri de aranjamentul nostru instrumental al piesei și influența orientală, în stilul kletzmer, ni se pare că aduce un plus de valoare compoziției. Sper că va fi  pe placul publicului de toate vârstele“a declarat Aylin Cadîr, lead vocal Aylin & The Lucky Charms.

Videoclipul piesei „Fericirea” este primul pe care Aylin & The Lucky Charms îl lansează în 2015.

Aylin Cadîr este o cântăreață și actriță din România, care s-a lansat pe piața muzicală în anul 2008. Artista este una dintre puținele cântărețe din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ea lansând primul său album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în anul 2013. Tot în 2013, Aylin a format și propria sa trupă de instrumentiști, The Lucky Charms. Un an mai târziu, în 2014, trupa a fost selectată printre finaliștii competiției internaționale Unsigned Only Music Competition cu piesa „Chemistry”, dintr-un total de peste 8000 de piese înscrise. Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, piesele artistei regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

INFO

www.facebook.com/AylinCadirOfficial

www.youtube.com/user/aylincadirofficial1

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: