Awake Festival 2017 pe domeniul Teleki din Gornești

Anul acesta vara se prelungește cu încă trei zile de distracție pentru iubitorii de muzică, artă și vacanță: pe domeniul Teleki din Gornești, Mureș festivalul AWAKE își începe povestea în weekendul 1 – 3 septembrie 2017.

UPDATE: Rag’n’Bone Man a fost nevoit să anuleze mai multe concerte programate vara aceasta, printre care şi show-ul pe care urma să-l susţină în cadrul festivalului AWAKE, motivul fiind unul personal.

Printre artiștii confirmați la prima ediție se numără Tom Odell, dar și trupe ungurești și românești, ca Mary PopKids, Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres. AWAKE își propune trei zile în care participanții se vor putea bucura de concerte și party-uri, vor putea petrece până în zori alături de prieteni vechi și noi, își vor putea exprima liber creativitatea sau vor putea lenevi fără remușcări la umbra copacilor.

Amplasat în inima Transilvaniei, domeniul Teleki din Gornești include un parc dendrologic de 6.5 ha, cu arbori seculari și poienițe încântătoare, ce înconjoară castelul Teleki, monument arhitectural din secolul al XVIII-lea, supranumit de localnici „cel mai frumos castel din Ardeal”.

Natura și istoria au creat aici un loc de joacă de poveste, un spațiu perfect pentru o explozie de culoare, sunete și good vibes. AWAKE își propune să ofere publicului o experiență eclectică, concentrându-se nu doar pe muzică, dar și pe armonia dintre natură și artă, integrând în peisajul feeric al domeniului Teleki diverse elemente creative, precum instalații artistice, proiecții video, teatru interactiv sau sesiuni de spoken word poetry.

ACCES

Abonamentele EARLY BIRD pentru cele trei zile de AWAKE >>> bit.ly/awakefestival + reteaua de magazine partenere Eventim.ro. Presale(pana pe 31 august 2017): 181 lei, 3 day pass; 205 lei, 3 day pass include camping.

INFO

 www.awakefestival.ro

www.facebook.com/AwakeFestival.Ro

PE ACEEASI TEMA:

Let’s rock! | ARTmania, singurul festival românesc membru al European Metal Festival Alliance 2020

Classix Festival va avea loc la Iași în februarie 2020

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Deplasarea terenului din Iasi din ultimii cinci ani, observata din satelit

S-a dat startul înscrierilor la Gala Tinerelor Valori 2020!

Let’s rock! | ARTmania, singurul festival românesc membru al European Metal Festival Alliance 2020

Proiecții de film în aer liber | Ateneul National Iasi

Scrie un comentariu: