Avioane si cai putere la Iasi in cadrul AeroDrive Show

17699_934631736588530_7382788246127317595_n

Asociatia Aeronautica Romana si Aeroportul Iasi anunta Iacarii Acrobati si Napoca Rally Academy printre participantii la AeroDrive Show Iasi 2015. Duminica, 14 iunie incepand cu ora 17.30, in spatele complexului comercial ERA Pacurari, Iasi, se va desfasura AeroDrive Show, un spectacol unic in Romania ce va avea loc in premiera in zona Moldovei. Aeronave, automobile si motociclete, intr-o simfonie a motoarelor pentru toti pasionatii de viteza si zbor.

Iacarii Acrobati reprezinta singura formatie privata de acrobatie aeriana din Romania. Formatia este cunoscuta in lume cu numele de AEROBATIC YAKKERS si participa anual, cu avioanele Yak 52, la peste 30 de demonstratii aeronautice in Romania, Europa si mai nou chiar pana in Orientul Mijlociu. Show-ul lor de crepuscul este foarte apreciat si solicitat la intalnirile aeronautice din intreaga lume. Pilotul Ioan POSTOLACHE este Cap Formatie, Pilotul Dan STEFANESCU este Coechipier Dreapta iar Pilotul Dan CONDERMAN este Coechipier Stanga.

Sincronizarea cu Iacarii Acrobati o vor face, in spectacolul masinilor de curse, Bogdan MARISCA si Simone TEMPESTINI piloti in cadrul Napoca Rally Academy. Demonstratiile pe teren accidentat cat si pe asfalt vor fi realizate cu autoturisme din gama Ford, atat modele special preparate cat si modele de serie. De asemenea, in demonstratia offroad, publicul va fi implicat activ, putand astfel sa inteleaga mai bine si in mod direct pasiunea pilotilor de raliu.

Forţele Aeriene Române vor fi  prezente cu avioane și elicoptere la AeroDrive Show.

AeroDrive Show Iasi 2015 este un nou concept, inedit, in ceea ce priveste spectacolele aviatice. Continuam traditia AeroNautic insa la un alt nivel, diferit, mai spectaculos. In cele peste patru ore de spectacol AeroDrive legatura intre aer si sol se va face printr-o suprapunere eleganta a evolutiilor la sol cu masini si motociclete si a celor aeriene astfel incat spectatorul sa fie captivat de la inceput pana la sfarsit.” a declarat doamna Diana DUMITRACHE, Presedinte al Asociatiei Aeronautice Romane

Consiliul Judetean Iasi este principalul organizator al evenimentului, alaturi de  Asociatia Aeronautica Romana, Aeroportul Iasi fiind partener de promovare.

Intrarea este libera pentru public, va fi un eveniment cu adevarat spectaculos. Pasionatii de aviatie din intreaga tara dar mai ales din zona Moldovei sunt asteptati la Iasi. AeroDrive Show este un spectacol in premiera, este un concept care combina puterea, precizia dar si arta pilotarii, fie ca vorbim de aeronave sau automobile” a declarat domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi

INFO

AeroDrive Show Iasi 2015

www.facebook.com/aerodriveshow

www.aeronauticshow.ro

www.facebook.com/IASIairport

www.facebook.com/aeronauticshowpage

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: