Avioane de hârtie – Trupa Kangai

Ateneul Național din Iași și Trupa Kangai vă invită la spectacolul „Avioane de hârtie”, de Elise Wilk, regizor Moraru Iuliana, Marți, 25 Iunie 2019, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.

„Avioane de hârtie”, de Elise Wilk, este o scurtă și dureroasă incursiune în universul secret al adolescenței. O junglă populată de avioane în flăcări, girafe fosforescente, violență, iubire și singurătate. Fiecare personaj are un corespondent în realitate.

Un băiat de 16 ani hărțuit de colegi până la limita suportabilității încearcă să se refugieze în propria imaginație și în prietenia cu fata de care este îndrăgostit, pentru a amâna cât mai mult un sfârșit brutal.

Spectacolul aduce în discuție problemele cu care se confruntă tinerii de astăzi, urmărindu-le destinele, fricile, speranțele, visele.

Distribuție:  Lena: Tanase Laura Amalia, Sfrijan Bianca ; Miki: Uliliuc Dan-Virgil, Dascălu Radu- Gabriel; Laura: Roșca Letisia ; Andra: Cuțîi Corina; Alex: Gorea Ștefan, Ursu Lucian; Bobo: Mirosnicencu Mihai

BILETE

Bilete pe: www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înainte de începerea spectacolului. Pret bilet: 15 lei

INFO

Ateneul National din Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: