”Aventurile Leului Curajos” intr-o piesa de teatru extraordinara, la Librarium Palas

Sambata, 20 Iulie  2013, de la ora 11.00, la Librarium Palas, va invitam alaturi de voluntarii  Asociatiei Little People la un spectacol de teatru de papusi terapeutic, care-i va conduce pe copii  intr-o fascinanta Aventura cu Leul Curajos.

Sunteti curiosi sa aflati aventurile Leului Curajos si ale prietenilor lui? Va asteptam cu mic, cu mare, la Librarium Palas, la un spectacol extraordinar de Teatru de Papusi, sustinut de voluntarii Asociatiei Little People. Intrarea este libera, puteti dona insa orice suma pentru copiii ce vor fi ajutati de Little People.

Teatrul de papusi prezinta povestea unei fetite pe nume Ema, care ajunsa la spital, il intalneste pe Leul Curajos si impreuna descopera ca in timpul analizelor, ea este o floare minunata, iar seringa este ca o albinuta harnica care ii culege nectarul; medicul este un super-erou si un prieten care impreuna cu celulele vesele din perfuzie si din injectie o ajuta pe Ema sa lupte neinfricata si sa il invinga pe Dragonul cel Rau. Cand se intoarce la scoala, Ema intampina dificultati, insa foarte curand reuseste sa ii faca pe colegi sa descopere ca in spatele unei fetite palide si slabite, este de fapt o fetita curajoasa si invingatoare, nerabdatoare de joaca si de bucuriile scolii.

Scopul acestui teatru de papusi este, ca prin intermediul unei povesti frumoase si a unui Leu simpatic, sa ii invatam pe copii despre sanatate, sa le reducem teama fata de contextul medical, sa ii invatam sa fie deschisi si prietenosi cu copiii care au fost bolnavi si se reintorc la scoala si, nu in ultimul rand, sa fie ei insisi curajosi si luptatori in fata oricaror situatii de boala.

INFO

Librarium Palas

Palas Mall

www.librariumgrup.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: