Aventuri pe bicicleta in Tara minunilor

AVENTURI_in_tara_minunilor-atelier-practic-de-mers-pe-bicicleta-afis-iasi-2014

ProBikeAddiction organizeaza in Tara minunilor in perioada iulie-septembrie 2014, ateliere de mers pe bicicleta pentru copii cu tematici distractive si educative. Hai sa pedalam impreuna in siguranta! Sa ne distram, sa invatam lucruri noi si sa ne facem prieteni! Atelierul de siguranta si manevrabilitate este unul dintre preferatele copiilor.

Aventuri pe bicicleta este un proiect ProBikeAddiction prin care ne propunem incurajarea cator mai multe persoane sa foloseasca bicicleta corect si in siguranta. Atelierele sunt amuzante, competitive si un grozav liant pentru prietenii noi.

De ce trebuie sa participe copiii dumneavoastra la atelierele de mers pe bicicleta organizate de ProBikeAddiction:

  • Prin activitatile propuse, le stimulam copiilor increderea, curiozitatea si independenta;
   • Sustinem un mod de viata cat mai prietenos cu mediul;
    • Copiii se vor distra si vor invata cum sa mearga pe bicicleta in siguranta;
     • Atelierele de mers pe bicicleta sunt o modalitate grozava de socializare intre copii de varste apropiate cu pasiuni comune.

      CAND

      • marti, 9 august

      UNDE

      Tara minunilor – un loc minunat pentru ca sa iti petreci copilaria. Atelierele vor avea loc in aer liber, in curte. Tara minunilor se afla in apropierea Filarmonicii, pe str. Stroescu 2-4, Iasi

      ÎNSCRIERI

      Locurile sunt limitate – ne dorim sa sustinem atelierele cel mult de 12 copii pe grupa, intocmai pentru a putea sa acordam atentie fiecarei chestiuni abordate si fiecarui copil in parte.

      Sa nu uitam sa spunem ca avem SURPRIZE!

      Pretul unui atelier este de 25 de lei/copil. Durata atelierului o ora – ne vom simti bine si oricum nu vom sta cu ochii pe ceas 🙂

      ATENTIE! Atelierele sunt pentru copii care stiu deja sa mearga pe bicicleta. In cazul celor mici, vom avea insa si o bicicleta cu roti ajutatoare. Oricum noi facem si cursuri de invatat mersul pe bicicleta, atat pentru copii, cat si pentru adulti in fiecare joi, in parcarea Decathlon, de la 18.30. Acestea costa 15 lei si trebuie doar sa confirmati prezenta.

      Rezervarea se face prin:

      Orice varianta alegi este perfecta pentru noi. Te rugam insa sa specifici numele copilului, varsta lui – sa stim exact la care dintre grupele de atelier va fi inscris, un numar de telefon si adresa de email sa putem comunica la nevoie.

      INFO

      www.probikeaddiction.ro

      www.facebook.com/Probikeaddiction

      ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

      DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

      Mireasa mortului | Cinema Ateneu

      Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

      Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

      1 comentariu la “Aventuri pe bicicleta in Tara minunilor”

      1. Bogdan says:

       hmmm… adevaratele “Aventuri pe bicicleta” le gasiti aici.
       Stima!

      Scrie un comentariu: