”Aventuri cu dl. Goe” | Centrul AGORA

 

Cine nu a auzit de domnul Goe? Personajul neastâmpărat, născut din condeiul marelui scriitor I.L.Caragiale vine la Ateneu! Sunteţi asteptaţi cu micii năzdrăvani pentru un spectacol în care râsul şi buna dispoziţie sunt garantate

  • marti, 23 septembrie 2020, ora 10.00, Centrul AGORA Providenta

`Un geniu al comicului, Caragiale reflectă în cel mai fidel mod, în contextul actual, realități legate de incultură, caractere și educație, desavârșind teatrul de satiră socială.

În an centenar, Ion Luca Caragiale ne provoacă sa medităm asupra comicului, să descoperim printre hototele de râs, tristețea eternelor probleme comportamentale, și mai mult, ne provoacă să fim mai buni, oferind adevărate lecții de viață, atât de vii și de actuale.

Universul lui Caragiale este defapt un spectacol etern, ce punctează cu umor defectele societății noastre, cu scopul de a le îndrepta, imaginatia fiind cheia ce deschide un univers nemaivazut.` Iulian Sandu, regizor

Regia – Iulian Ioan Sandu. Adaptare text – Izabela Oancea. Muzica – Sorin Oancea. Distributie: Alexandra Macovei – DL Goe, Alexandra Paftală – Mamița, Ana Hegyi – Mam Mare, Dumitru Florescu – Georgescu/Profesorul, Cezara Fantu -Țaca/Anibal, Daniel Onoae – Lefter Popescu/Otopeanu, Arun Cotic – Controlorul.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 15 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: