”Aventura cartii” – o noua intalnire a Clubului Lunaticilor

Clubul Lunaticilor este un Club Științific ce se întrunește în serile cu Lună plină, în incinta Ateneului din Iași și are ca principal obiectiv prezentarea în cadrul unor întâlniri informale a stadiului actual al cunoașterii din diverse domenii ale științei pentru dezvoltarea unei atitudini pozitivă față de valorile și realizările științei și tehnicii contemporane.__

Următoarea întâlnire a Clubului va avea loc în după-amiaza zilei de 1 februarie 2018, la ora 18:00 în Sala Galerii a Ateneului din Iași. Titlul prezentării este “Aventura cărții” și va fi o dezbatere despre cărți, despre drumul parcurs de carte, din pădure până în mâinile cititorului, și nu în ultimă instanță despre motivele pentru care avem nevoie de ele.

Invitatul serii va fi “Omul care umple Iașiul de cărți” – așa cum l-a botezat cotidianul Adevarul, domnul Eugen Benea, și ne va vorbi despre proiectele “Cartea pe bancă”, “Biblioteca din tramvai” și “Donează un tramvai de cărți”.

Intrarea este gratuită, iar după întâlnire, dacă condițiile meteo ne vor permite, cei prezenti pot urca pe terasa Ateneului unde vor urmări cu ajutorul telescopului astrul selenar în toată splendoarea lui.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

”Stiinta contra pseudostiinta” – o noua intalnire a Clubului Lunaticilor

”Astronomia și astrologia” – o noua intalnire a Clubului Lunaticilor

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Școala de vară pentru pitici, 23 – 27 iulie 2018

Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

Clubul Cinefililor va invita la film: ”La mala educacion” (2004)

The Glimpse LIVE @Underground Pub

Scrie un comentariu: