Automatul de Zambete

Intre 26 si 28 august, in Era Shopping Park, “Automatul de Zambete” Algida ii provoaca pe oameni sa zambeasca din toata inima, rasplatindu-le cele mai largi si mai simpatice zambete cu cate o inghetata Algida delicioasa.

“Automatul de Zambete” Algida te “vede” cand treci pe langa el, invitandu-te sa te asezi in fata ecranului si sa zambesti. “Automatul de Zambete” este singurul aparat din lume cu activare prin zambet si a fost premiat cu bronz la categoria Cyber Lion in cadrul festivalului de la Cannes de anul trecut.

Cu o tehnologie sofisticata de ultima ora, “Automatul de Zambete” iti ghiceste starea de spirit, iar dupa o serie de “calcule si operatii matematice complicate” iti masoara, prin fotografiere, intensitatea zambetului.

Poza, o posteaza apoi pe website-ul www.iubesteinghetata.ro, in galeria romanilor care iubesc inghetata, de unde se poate descarca sau arata, mai tarziu, prietenilor. Cele mai largi si mai sincere zambete primesc pe loc cate o inghetata, la alegere.

“Ne-am dorit foarte mult sa aducem “Automatul de Zambete” in Romania, pentru a-i face pe oameni sa surada mai des. Algida inseamna bucurie pentru cei mari si pentru cei mici, iar automatul de zambete ii recompenseaza pe cei care zambesc din toata inima, oferindu-le inghetata lor preferata. Speram ca dupa interactiunea cu aparatul nostru oamenii sa zambeasca mai des” – declara Daniel Barbulescu, Foods & Ice Cream Marketing Manager Unilever.

“Automatul de Zambete” va ramane in Iasi pana duminica 28 august (vineri : 14 :00 – 20 :00, sambata si duminica – 13 :00 – 19 :00).

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: