Autograf, un nou magazin la Palas Mall

autograf-palas-mall-iasiPREGĂTIRILE PENTRU ȘCOALĂ ÎNCEP LA AUTOGRAF

Peste 5.000 de produse, branduri de papetărie şi cele mai moderne rechizite şi accesorii pentru şcoală – acestea sunt caracteristicile magazinului Autograf, inaugurat recent în Atriumul Palas Mall. Deschiderea magazinului din Iaşi va fi sărbătorită pe 5 septembrie 2014, împreună cu Daniel Buzdugan.

Autograf reprezintă un concept unic în România, care aduce în acelaşi spaţiu cele mai cunoscute branduri în materie de birotică, papetărie, instrumente de scris, rechizite școlare de top și accesorii pentru computer. Printre mărcile comercializate se numără: Faber-Castell, Leitz, Esselte, Aurora, Oxford, Nikidom, Schneider, Molin, Data Flash, Artline, Penac, Pilot, i-stay, ZIP..IT, Canson, Alpino, Optima şi Westcott. Magazinul de la Palas este cel de-al treilea deschis în România, după cele de la Bucureşti şi Ploieşti.

La Autograf, pregătirile pentru noul an şcolar vor fi mult mai plăcute, atât pentru elevi, cât şi pentru părinţi. Aici vor găsi întreaga gamă de produse necesare la grădiniţă sau la şcoală, precum: caiete de diferite dimensiuni, cărţi de colorat, creioane, carioci, stilouri, acuarele, penare, genţi şi numeroase alte articole surprinzătoare. Printre acestea se numără ghiozdănelele ergonomice Nikidom. Dotate cu rotiţe, asemeni unor trollere, ghiozdanele nu se poartă în spate şi nu afectează coloana, permiţând dezvoltarea sănătoasă a copilului. În plus, au compartimente speciale pentru rechizite şi buzunare termice pentru alimente. Copiii care vor să îşi impresioneze colegii în prima zi de şcoală pot alege rucsacii, genţile sau penarele marca ZIP…IT, confecţionate în totalitate din fermoare şi prevăzute cu buzunare pentru gadget-uri. Creioanele de la Penac, lider mondial în producţia creioanelor mecanice, sunt deosebit de folositoare, având un sistem revoluţionar care permite utilizarea minei în întregime. Caietele Oxford au o calitate deosebită, fiind ideale pentru şcoală, facultate, dar şi pentru business. Instrumentele de scris din gama Artline sunt utile la orele de creaţie sau în activităţile casnice, putând fi folosite şi pe tablă, sticlă, metal, lemn, textile şi piatră.

În magazinul Autograf, părinţii vor găsi carioci şi tempera superlavabile, speciale pentru copiii care învaţă să deseneze, dar şi numeroase seturi creative şi jucării educative. La capitolul produse inedite sunt incluse şi cariocile permanente, cu care prichindeii şi copiii mai mari pot decora piese textile, precum şepci şi tricouri.

Diverse alte articole pentru şcoală şi birou, rucsaci pentru laptopuri, serviete, genţi, portofele, mape pentru conferinţe, instrumente de scris şi corectoare, sisteme de afişare, prezentare şi arhivare se regăsesc, într-o gamă extinsă, în magazinul din Palas Mall.

Autograf este un spațiu dedicat părinților care doresc să-i ofere copilului rechizite de calitate, un spațiu pentru omul de business care apreciază produsele exclusiviste, un spațiu dedicat celui pasionat de instrumente de lucru sofisticate şi rafinate, care dorește să-i surprindă pe cei apropiați, oferindu-le cadouri de apreciat. În magazin, produsele pot fi testate, astfel încât clienţii să le găsească pe cele care se potrivesc personalității fiecăruia.

INFO

www.palasmall.ro

pr@palasiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

”Hansel si Gretel” la Teatrul Luceafarul

Destinatie de relaxare in prima zi de Paste la Palas si Iulius Mall

Incepe a doua editie Saptamana Portilor Deschise la UBC Palas Iasi

Iasul vazut de sus! Palas iti ofera premii la inaltime

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Rapunzel | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

MagicaAventura | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Povești de groază de spus pe întuneric – Scary Stories to Tell in the Dark

Scrie un comentariu: