Aurora Liiceanu sustine o conferinta la Iasi

Cuvinte incrucisate - Aurora Liiceanu

Unul dintre cei mai cunoscuti psihologi din Romania, Aurora Liiceanu, va conferentia luni, 7 mai, la Universitatea “Al.I. Cuza”. Conferinta cu tema „Lumea ca spectacol, ingrijorarile unora si nepasarea multora” va avea loc de la ora 12.00, in Aula Magna „Mihai Eminescu”.

Aurora Liiceanu este doctor in Psihologie, expert in Antropologie si Psihologie sociala. La eveniment vor participa prof. univ. dr. Adrian Neculau, de la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, care va prezenta volumul „Cuvinte incrucisate”, precum si Adrian Serban, director editorial al Editurii Polirom.

Prin demersurile sale stiintifice si interventiile editoriale, Aurora Liiceanu abordeaza diverse aspecte ale socialului sau ale psihicului uman intr-o maniera aparte, accesibila, plina de sensibilitate si de profunzime. Aurora Liiceanu a lucrat in cercetare si a predat la diferite universitati din Bucuresti, dar si la Université du Québec à Montréal (UQAM) din Canada sau L’École des Hautes Etudes en Sciences Sociales (EHESS), Franta. \

In prezent, este cercetator senior la Institutul de Filosofie si Psihologie „Constantin Radulescu-Motru”, din cadrul Academiei Romane. Evenimentul, care se inscrie in proiectul „Conferintele UAIC 2012″, va fi urmat de o sesiune de autografe.

Autor: Alexandra COROLEA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: